Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

Α. Μανδρέκα: Η Ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ είναι η πιο τρανή επιβεβαίωση για την αποτελεσματικότητά μου..

                                     

    Ασπασία Π. Μανδρέκα                                       
 Βουλευτής Νομού Φωκίδας 
         Γραφείο Τύπου                                                                   Άμφισσα, 8 Ιουνίου 2013.


Δ Ε Λ Τ Ι Ο   Τ Υ Π Ο Υ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΦΩΚΙΔΑΣ


Η Βουλευτής Φωκίδας,  κ. Ασπασία Μανδρέκα, με αφορμή την Ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Φωκίδας, σχετικά με τη δραστηριότητα που αναπτύσσει, στα πλαίσια της άσκησης των κοινοβουλευτικών της καθηκόντων, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Είναι προφανές ότι η κοινοβουλευτική μου δραστηριότητα, με τα όποια θετικά αποτελέσματα έχει αυτή για τον τόπο, ενοχλεί το ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό ακριβώς υποδηλώνει η εκ μέρους του ανάγκη έκδοσης της Ανακοίνωσής του εναντίον μου.
Ο ΣΥΡΙΖΑ, έχει διαλέξει τον εύκολο και βολικό ρόλο της ανεύθυνης αντιπολίτευσης, ακολουθεί το δρόμο του λαϊκισμού και της δημαγωγίας και υπόσχεται, χωρίς κανένα κόστος, «χαμένους παραδείσους». Παράλληλα, έχει κάνει σημαία του την καταστροφολογία υπονομεύοντας κάθε προσπάθεια για την ανάκαμψη της πατρίδας αλλά και τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των συμπολιτών μας.
Και το τραγικότερο όλων είναι ότι στοχεύει να δικαιωθεί μέσα από την καταστροφολογία αυτή!
Ας μη γελιόμαστε. Κοροϊδία είναι οι μαγικές συνταγές που υπόσχεται για να ξεπεράσουμε «δήθεν» την κρίση. Εύκολες λύσεις, όμως,  δεν υπάρχουν και αυτό το γνωρίζουν στο ΣΥΡΙΖΑ.
Ας μάς πει ο ΣΥΡΙΖΑ πού θα βρει τα χρήματα για την κάλυψη των χρηματοδοτικών αναγκών της χώρας και ποιό «μαγικό ραβδί» θα χρησιμοποιήσει αυτός.
Η υποκρισία του δεν έχει όρια όταν λέει «μέσα στο ευρώ αλλά εκτός μνημονίου», υιοθετώντας ουσιαστικά λογικές χρεοκοπίας της χώρας. Όλοι θυμούνται ότι πανηγύριζε όταν ο Κύπρος είπε αρχικά «όχι» στο Eurogroup και μάς έλεγε ότι αυτός είναι ο σωστός δρόμος. Πολύ γρήγορα, όμως, «κατάπιε τη γλώσσα του» όταν οι Κύπριοι είδαν τον μονόδρομο και αποδείχθηκε πόσο δύσκολη θα ήταν η τύχη του Ελληνισμού αν η απόφασή τους ήταν διαφορετική.
Κατέστη προφανές, ότι ως κόμμα, υπέστη στρατηγική ήττα στην πολιτική διαχείριση της Κυπριακής κρίσης.
Από την άλλη, οι εσωκομματικές αντιφάσεις του ΣΥΡΙΖΑ έρχονται στην επιφάνεια καθημερινά. Κάθε συνιστώσα του και άλλη άποψη. Όλα αυτά, όμως, δεν κρύβονται. Ο κόσμος τα ξέρει, τα βλέπει!
Ο πολιτικός λόγος του ΣΥΡΙΖΑ, φέρνει μπροστά στα μάτια όλων μας, αυτό που πραγματικά αντιπροσωπεύει ως κίνδυνο η νεοδημαγωγική αντίληψη αντιμετώπισης μεγάλων και δισεπίλυτων προβλημάτων. Η άρνηση της πραγματικότητας, δηλαδή, και η αυταπάτη ότι η μονίμως επαναλαμβανόμενη «καταγγελία» αποτελεί διέξοδο, την ώρα που οι άνθρωποι αναμένουν πραγματικές λύσεις.




Ο ΣΥΡΙΖΑ, μέσα στο στρατηγικό του αδιέξοδο, θα ανακαλύψει σιγά - σιγά, ότι η ψευδοεπαναστατική μέθη δεν αποτελεί δύναμη της ιστορίας.
Μόνο μέσα από το πύρινο μέτωπο της αναμέτρησης με την πραγματικότητα και τα προβλήματά της μπορούν να προκύψουν λύσεις.
Έχουμε μπροστά μας μία εθνική προσπάθεια για να βγει η πατρίδα μας από την κρίση.
Θα συνεχίσω να δίνω τη μάχη δίπλα σε όλους όσοι πιστεύουν ότι η χώρα μπορεί και πρέπει να σωθεί. Να μη γυρίσει δεκαετίες πίσω. Δεν θα αφήσουμε να πάνε χαμένες οι θυσίες του Ελληνικού λαού.
Θα συνεχίσω στο δύσκολο δρόμο της αλήθειας και της ευθύνης.
Πρώτιστο μέλημά μου, αποτελεί η υποχρέωση μου να τιμήσω την εμπιστοσύνη που μού έδειξαν οι συμπατριώτες μου και να ανταποκριθώ όσο πιο αποτελεσματικά επιτρέπουν οι συνθήκες στη δύσκολη περίοδο που διανύει η χώρα.
Η δράση μου είναι γνωστή. Χωρίς βαρύγδουπες δηλώσεις και τυμπανοκρουσίες κάνω το καθήκον μου. Και έχουμε καλά αποτελέσματα. Αποτελέσματα που προφανώς δεν ανέμενε ο ΣΥΡΙΖΑ. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα ήθελε να μην καταφέρουμε τίποτα, να έχουν όλα ισοπεδωθεί. Αλλά δεν τού κάναμε το χατήρι! Ότι πετυχαίνουμε για τον τόπο, εξάλλου, είναι γνωστό σε όλους τους πολίτες.
Η Ανακοίνωσή του ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί τη μεγαλύτερη ομολογία, την πιο τρανή επιβεβαίωση για την ορθή δράση μας και για την αποτελεσματικότητά μας.
Λυπάμαι που διαψεύδονται οι επιθυμίες τους και τα σχέδια τους για την καταστροφή των πάντων στο Νομό.
Έχω, δε, να τους πω ότι όποιος αγαπά πραγματικά τον τόπο του δεν προσπαθεί να δικαιωθεί ποντάροντας στις αποτυχίες των άλλων, αλλά επιβραβεύει τις επιτυχίες και φροντίζει κι αυτός για το καλύτερο.

Τέλος, θέλω να διαβεβαιώσω όλους τους συμπατριώτες μου ότι είμαι δίπλα τους. Θα εξακολουθήσω να στέκομαι με υπευθυνότητα απέναντι στα προβλήματα του τόπου μας, της Φωκίδας μας, και θα συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις για την επίλυσή τους.

22 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΑΣΠΑ....ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΪΚΙΣΤΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ας φέρει πίσω στη ζωή με την αποτελεσματικότητά της η Άσπα σου τη γυναίκα που αυτοκτόνησε στην Άμφισσα, το κομμένο ρεύμα σε κάμποσες οικογένειες,ας εξασφαλίσει τα σπίτια αυτών που χρωστάνε στις τράπεζες γιατί η κρίση τους ανέτρεψε τους υπολογισμούς,ας θρέψει αυτούς που πεινάνε,ας περιθάλψει τους ανασφάλιστους άνεργους πια πολίτες,ας εμποδίσει την υποβάθμιση της παιδείας και της υγείας,τις απολύσεις στο δημόσιο που θα εκτινάξουν την ανεργία,ας φροντίσει για την πάταξη της φοροδιαφυγής και την επιστροφή των κλεμμένων από τα λαμόγια,ας εμποδίσει το ξεπούλημα του εθνικού πλούτου,κλπ...Αλλά φαίνεται εσύ ανώνυμε κλακαδόρε ζεις σε άλλο κόσμο!Τι προσωπικό όφελος έχεις άραγε;;;;Παρεμπιπτόντως δεν ανήκω στο ΣΥΡΙΖΑ!

      Διαγραφή
    2. ΑΝ ΤΑ ΕΚΑΝΕ Η ΑΣΠΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑΣΟΥΜΕ. ΑΝΑ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΠΡΙΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΟΥΜΕ?

      Διαγραφή
    3. Δηλαδή ψηφίζοντας τα μνημόνια με τα εξοντωτικά μέτρα που επιβάλλονται στους πολίτες είναι εντελώς αθώα των συνεπειών στην κοινωνία!!!!Ή μήπως τα ψήφισε κι αυτή χωρίς να τα διαβάσει;Αλλά έχεις δίκιο, η εκάστοτε ήσσων αντιπολίτευση φταίει για όλα κι όχι η ΝΔ σου ή το συνεταιράκι σου το ΠΑΣΟΚ είτε ως κυβέρνηση είτε ως αντιπολίτευση.Η λογική σου προσεγγίζει το παράλογο...

      Διαγραφή
  2. Συγχαρητήρια κα Μανδρέκα....ο απλός κόσμος είναι μαζί σας!!! Συνεχίστε έτσι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτο ειναι που σε ευχαριστει και την συγχαιρεις !!!!!

      ΨΗΦΙΖΕΙ ολα τα ΜΕΤΡΑ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ και ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ
      και μετα λεει, κανει ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ(!!!)
      Και ποιος εναι ,φιλε, ο απλος κοσμος ( που ειναι μαζι της ) οπως αναφερεις.

      Ο ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ (της εξαθλιωσης);
      Ο ΜΙΣΘΩΤΟΣ ( βαρυς ο πελεκης στον σβερκο του !!!);
      O ΑΝΕΡΓΟΣ ΝΕΟΣ (Ενας ειναι;) ;
      ΟΙ ....1.400.000 ΑΝΕΡΓΟΙ
      Ο .....ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΣ που στεκεται στην ..ουρά για να εξεταστει και αν κλισει η κατασταση του ΕΟΠΥΥ πληρωνει απο την τσεπη του την εξεταση ;
      O ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ που "κοβει" απο το φαγητο του για να πληρωσει τα ΧΑΡΑΤΣΙΑ;
      ΟΙ ...ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ λογω απογνωσης;
      κλπ,κλπ.....

      Ανηκεις σε καποια κατηγορια απο τις παραπανω και την συγχαιρεις !!!

      Αρμαγεδων

      Διαγραφή
    2. Απλά θέλω ο τόπος μου να πάει μπροστά με πράξεις όχι με λόγια....Δεν περιμένω κανέναν να μειώσει στο 50% τα στεγαστικά δάνεια κλπ κλπ....και αν θέλετε να ξέρετε ανήκω σε μία κατηγορία από αυτές που είπατε,αυτή του ανέργου,γι αυτό ελπίζω για ένα καλύτερο αύριο από άτομα που βλέπω να νοιάζονται όχι να κάθονται σε μία καρέκλα...Και δε με ενδιαφέρουν τα κόμματα αυτά δεν υπάρχουν πια,μόνο οι άνθρωποι και τα έργα τους....

      Διαγραφή
    3. Ε ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΣΥ...ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ....

      Διαγραφή
    4. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΟΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΣΧΗΜΑ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΙΩΝΟΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ, ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ...

      Διαγραφή
  3. ΤΟΣΗ ΚΟΡΟΙΔΙΑ??? ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΗ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οπωπητηρ της Ιτέας10 Ιουνίου 2013 στις 8:19 μ.μ.



    Δελτίο τυπου "φτιαγμένο" από την αποδελτίωση της γραμματείας των γκεμπελίσκων της Νδούλας!!!
    Καλείται η βολευτής εκ γέννας να αλλάξει τον τζαμπατζή που αποδελτιώνει και αποτυπώνειcopy paste γιατί καρφώνεται άσχημα ως αντιγραφέας έτερων δελτίων τύπου του συναφιού συναδέλφων βολευτών της άσπας!!!Δώσε και κανένα ευράκι παραπάνω και πάρε κανέναν σοβαρότερο κυρία μου,,,, Εξεφτελίζεσαι!
    ΚΑΙ Επιτέλους "κόψε" τα παραισθησιογόνα κυρία μου... είσαι μια απτή απάτη!! εξαπάτησες και είσαι ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΗ!!!
    Θα ληφθεί υπόψιν στο λαϊκό δικαστήριο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η απάντηση της κυρίας βο(υ)λευτή,αποτελεί κακέκτυπο αντίγραφο του κειμένου που παρουσίασε στο προεκλογικό φυλλάδιό της....Δεν απαντά,ούτε αναφέρεται,στα προβλήματα της Φωκίδας...Μεταφέρει τα γραφόμενα του non paper που μοιράστηκε στους βουλευτές των ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ για την προπαγάνδιση των "επιτυχιών" της τρι-κομματικής κυβέρνησης της κοροϊδίας ,της πολιτικής απάτης και της εξόντωσης του Ελληνικού λαού...
    Ας αφήσει λοιπόν τους "λεονταρισμούς" και κυρίως ας καλυφθεί από τις "κοινωνικές πυρκαγιές" που έχουν προκληθεί από την κυβέρνηση που στηρίζει με αυταπάρνηση...
    Για ένα να είναι σίγουρη ,ότι πολύ σύντομα θα αισθανθεί "το πύρινο μέτωπο της αναμέτρησης με την πραγματικότητα"!!
    Αυτό και θα αποτελεί "τη μεγαλύτερη ομολογία, την πιο τρανή επιβεβαίωση για την ορθή δράση της και για την αποτελεσματικότητά της".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. H φωτογράφιση έγινε για το Vogue?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΝΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΩ ΟΤΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΖΗΤΗΣΕ ΣΥΜΨΗΦΙΣΜΟ ΜΕ ΧΡΩΣΤΟΥΜΕΝΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΧΡΩΣΤΟΥΣΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΛΛΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕ Η ΕΦΟΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ. ΤΗΝ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑΝ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΟΚΡΑΤΗΣΗ(ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΦΥΛΑΚΗ).ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗ ΣΥΜΨΗΦΙΣΜΟ, ΕΝΩ ΤΗΣ ΧΡΩΣΤΑΓΑΝΕ, ΟΤΑΝ ΠΗΓΕ ΓΙΑ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟ, ΤΗΣ ΖΗΤΗΣΑΝ 200.000 Ε. ΚΥΡΙΑ ΜΑΝΔΡΕΚΑ ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΑΝΗΚΕΤΕ ΣΕ ΑΛΛΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΓΝΩΜΗ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΤΟΙ. ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ. ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΕΙΕΣ ΣΑΣ.ΚΑΛΑ ΞΕΚΛΗΡΙΣΜΑΤΑ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΛΛΑΔΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΚΛΗΡΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΤΑ ΧΡΕΗ ΠΟΥ ΤΑ ΚΟΜΑΤΑ ΣΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ.ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΠΕΜΒΗΚΑΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΦΩΡΕΣ ΑΔΙΚΙΕΣ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ. ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΨΗΦΙΖΑΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΑΣ ΧΡΟΝΙΑ .ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΠΡΙΝ Ο ΑΠΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΤΣΙ. Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΛΕΕΙ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΕΓΙΝΑΝ ΧΑΜΕΝΟΙ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΙ....ΕΚΕΙ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ ΡΕ ΑΣΠΑ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΞΙΑ ΑΠΟΚΟΜΑΤΑ ΣΟΥ. ΣΟΥ ΠΑΕΙ ..Η ΚΥΡΙΑ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΩ ΠΩ ΠΩ ΠΩ ΠΩ... ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΛΑΥΡΑ ΤΑ ΤΣΙΠΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΡΕ ΣΑΣ ΕΒΑΛΕ ΕΣΑΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΦΤΩΧΟΥ ΚΑΙ ΑΝΕΡΓΟΥ ; ΡΕ ΟΥΣΤ ΠΟΥ ΠΑΤΕ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΟΝΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΤΑΛΑΙΠΟΡΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟΣΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΥΣΤ ΠΤΟΜΑΤΟΦΑΓΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ειναι φανερο φιλε οτι δεν εισαι ουτε φτωχος ουτε ανεργος,ταχεις φαει οποτε εισαι σε καλο δρομο.αντε μπορει να σου ριξει η ασπα κανα ξεροκοματο

      Διαγραφή
  10. Κοίτα ποιοι μιλάνε για καρέκλες...αυτοί που με τους εκλογικούς νόμους θέσπισαν τη διαβίωση τους...πάντως τους φτωχούς και τους ανέργους εσείς τους δημιουργήσατε δαξιοφρονάκια και μην πάτε να βγάλετε την ουρά σας απ' έξω...εναλλαγή δεξιών και πασόκοδεξιών έχουμε από τη δεκαετία του '50...άντε να τα μαζεύετε σιγά σιγά γιατί το χειρότερο απ' όλα είναι ο λαικισμός σας!
    Και να πω ρε γαμώτο ότι τους υπερασπίζεστε γιατί όλα σας πάνε ρόδινα ή ότι είστε κανένα μεγαλοαφεντικό που κερδίζετε από δαύτους, από τις "επενδύσεις" και τα έργα, να το καταλάβω...εκτός και είστε οπότε να βγείτε να το πείτε...γιατί εμείς δεν είμαστε...
    είμαστε και άνεργοι και φορόπλεικτοι και παλεύουμε καθημερινά για την επιβίωση μας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΧΟΥΝΤΑ ΕΙΝΑΙ (ΑΥΤΗ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ)...ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ειναι φυσικο οποιος εχει αντιρησεις στο σαπιο κατεστημενο να ειναι τσιπρακι, κκε, αναρχικος, τι αλλο ξεχασα? μηπως αμεα? μηπως λιγο σκουρος? με τα ακροδεξια μυαλα αυτα παθαινεις....καλο αλτσχαιμερ...ασε που κυκλοφορει και η ...σπογκωδης εγκεφαλοπαθεια.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΛΩΣ ΕΓΙΝΕ Η ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ? ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΘΕΣΗ ΣΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΣΤΡΙΒΕΙΣ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Νομίζω οι τοποθετήσεις τόσων πολιτών εδώ απέναντι στη στάση της κας Μανδρέκα, "απαλλάσσουν" τον Σύριζα από το να δώσει οποιαδήποτε απάντηση στην "απαντηση" της κυρίας "ΝΑΙ σε όλα"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή