Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

Πολίτες στο Προσκήνιο: τι συμβαίνει με το Δ.Σ. Δελφών;;;...

Και πάλι …ΣΤΡΙΒΟΥΝ ΔΙΑ ΤΟΥ ΑΡΡΑΒΩΝΟΣ…

\

Την Παρασκευή 14-6-2013 στο δημοτικό συμβούλιο Δήμου Δελφών κατατέθηκαν για συζήτηση τρία θέματα τα οποία υποστηρίχθηκαν από όλη την αντιπολίτευση.
Τα θέματα αυτά όπως αναφερόταν σε σχετική ανακοίνωση της Δημοτικής κίνησης «ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ» πριν από το ΔΣ, ήταν:
  1. Κλείσιμο της δημόσιας ραδιοφωνίας και τηλεόρασης, της ΕΡΤ.
  2. Ενημέρωση σχετικά με την διάστρωση χωματόδρομου που οδηγεί σε ιδιοκτησίες της Αντιδημάρχου κ.  Γουργουρή
  3. Ενημέρωση σχετικά με την εξαφάνιση-κλοπή(;) -από το Νοέμβριο 2012- οχημάτων πρώην Δ. Ιτέας, όπως καταγγέλθηκε από τους «ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ».
Δυστυχώς άλλη μια φορά η υπεκφυγή και η αντιδημοκρατική συμπεριφορά της πλειοψηφίας κατάκτησαν επάξια θέση στο βιβλίο Γκίνες του πολιτικού ιησουϊτισμού.
Οι αρμόδιοι να απαντήσουν «φρόντισαν» να λείπουν ώστε να δικαιολογηθούν τα αδικαιολόγητα ενώ και οι παρόντες πχ η κ Λαίνη που κατά τα άλλα είναι υπεύθυνη για την Ιτέα φρόντισε να παίξει το ρόλο «δεν ακούω, δεν βλέπω, δεν καταλαβαίνω, δεν μιλάω». Εμείς θα επιμείνουμε αν και γνωρίζουμε ότι στους Δήμους όπως και στις κυβερνήσεις «έχει χυθεί  τόσο λάδι», ώστε τα πιο πολλά να γλυστράνε.  Ελπίζοντας ότι οι υποθέσεις του Δήμου θα γίνουν και υπόθεση των πολιτών  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ.
Υστερόγραφο: Το ζήτημα ΕΡΤ για μας είναι ζήτημα Δημοκρατίας. Ο Πρόεδρος του Δημ συμβουλίου «τοις κείνων  ρήμασι πειθόμενος» (Ν.Δ) το απέρριψε με αιτιολογικό ότι δεν είναι τοπικό ζήτημα αλλά πανελλαδικό και δεν πρέπει να απασχοληθεί το Δ. Σ λες και ασχολήθηκε με τα άλλα τοπικά ζητήματα που μπήκαν.

 Σαν απάντηση λοιπόν σε όσους πιστεύουν ότι η ενημέρωση και ο πολιτισμός είναι ιδιωτική υπόθεση του Μπόμπολα και του Ψυχάρη, σας καλούμε την Κυριακή 16-6-2013 στις 8.30 μμ στο μώλο Ιτέας να παρακολουθήσουμε την ζωντανή εκπομπή των εργαζομένων της ΕΡΤ.      

3 σχόλια:

  1. ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΑΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΤΣΙΠΡΑΙΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΤΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΩΤΑΤΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΚΙΤΣΑ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. η απαντηση ειναι οτι τα θεματα που εβαλαν ειναι ολα μουφα!!!
      1.τι να πει το Δ.Σ?? μην απολυετε τους κομματικα βολεμενους της ΕΡΤ και απολυστε τον απλο υπαλληλο του δημοσιου,για να πιασετε το οριο απολυσεων που εχει βαλει η τροϊκα και εχει υπογραψει το τριο στουτζο???
      2. πηρανε αυτα που πεταξε ο εργολαβος και τα στρασωνε σε ενα αγροτικο..και λοιπον τι εγινε??? ζημειωθηκε το δημοσιο?? αντε ρε!!!
      3. καποιοι νομιζουν οτι τα περιουσιακα στοιχεια του πρωην δημου Ιτεας οτι δεν ανηκουν σημερα στον νεο δημο Δελφων-για να τα διαχειρισθει οπως αυτος θελει- και θελουν να δημιουργουν θεματα εντυπωσεων!!!

      Διαγραφή
  2. To θεμα ειναι οτι τα περιουσιακά είτε νήκουν στον πρωην καποδστρικό δήμο Ιτεας είτε στον νεο Δήμο Δελφων έκαναν φτερα με τις ευλογιες του Δημαρχου !!! ΝΑ ΤΟ ΧΑΙΡΕΣΤΕ !! ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΜΗΝ ΤΟΝ ΧΑΣΕΤΕ !!!
    Οσον για την επιστρωση του Δρομου Γουργουρή ..είναι θεμα νοοτροπιας , ηθικής και διαχείρησης ...Αλλοι ασχολούνται με τα κοινα για να προσφερουν και άλλοι για να πάρουν !!!
    ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή