Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Πανελλήνιο Συνέδριο: Εξαγωγές ελαιολάδου, Προοπτικές και δυνατότητες! Περιμένουμε και την ΔΙΚΗ σας ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ...

Πανελλήνιο Συνέδριο: 
Εξαγωγές ελαιολάδου, Προοπτικές και δυνατότητες
Σας ανακοινώνουμε την πραγματοποίηση του Πανελλήνιου Συνεδρίου:  

Εξαγωγές ελαιολάδου, Προοπτικές και δυνατότητες
Ξενοδοχείο Athens Plaza-Σύνταγμα, 8 - 9 Ιουνίου 2013


ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ για να ενημερωθείτε από ειδικούς με προτάσεις, ιδέες, προοπτικές για αύξηση των εξαγωγών σας. Το συνέδριο απευθύνεται σε κάθε επαγγελματία, παραγωγό, τυποποιητή, έμπορο ελαιολάδου. Μέσα από αυτό θα ανοίξει μια καινούργια προοπτική και για την δική σας εταιρεία.
Κόστος συμμετοχής 12 ευρώ/ημέρα (10:00 πμ – 20:00 μμ)


Περιμένουμε και την ΔΙΚΗ σας ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ



  1. Μετά την απόλυτη επιτυχία της 5ης Μεσογειακής έκθεσης ελιάς και ελαιολάδου «ΕΛΑΙΟΤΕΧΝΙΑ 2013», η επιτυχημένη έκθεση στην Ελλάδα για την ελιά και το ελαιόλαδο, που πραγματοποιήθηκε στις 1-3 Μαρτίου 2013, Πρώην Δυτικό αεροδρόμιο-Ελληνικό.
  1. Μετά την απόλυτη επιτυχία του 5ου διαγωνισμού Ελαιολάδου-ΧΡΥΣΟ ΑΡΙΣΤΕΙΟΝ 2013  που πραγματοποιήθηκε επίσης στις 1-3 Μαρτίου 2013, Πρώην Δυτικό αεροδρόμιο-Ελληνικό.
Ο διαγωνισμός 5ο ΧΡΥΣΟ ΑΡΙΣΤΕΙΟΝ εξελίχθητε σε δύο σκέλη. Το πρώτο σκέλος  ήταν ο διαγωνισμός Ποιότητας Εξαιρετικού Παρθένου Ελαιολάδου (Ισχυρής, Μέτριας και Ελαφράς έντασης Φρουτώδους),
Το δεύτερο σκέλος για την ανάδειξη της καλύτερης Συσκευασίας Τυποποιημένου Ελαιολάδου (Περιέκτης, Καινοτομία, Συνολική Εικόνα, Ετικέτα).
  1. Μετά την πραγματοποίηση της απονομής των βραβείων για τους δυο παραπάνω διαγωνισμούς στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετάνια της πλατείας Συντάγματος, στις 31/3/13.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου