Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Τρίτη 7 Μαΐου 2013

Συγχαρητήρια ανακοίνωση της Διοίκησης στο προσωπικό του Νοσοκομείου Άμφισσας!


   Προς ενημέρωση του αναγνωστικού κοινού, αναφέρουμε ότι το τετραήμερο των εορταστικών εκδηλώσεων του Πάσχα, το Γ.Ν. Άμφισσας εξυπηρέτησε 230 επείγοντα περιστατικά όπως αναλυτικά αναφέρουμε :




Παθολογικά     :
82
Χειρουργικά    :
80
Ορθοπεδικά     :
27
Καρδιολογικά :
25
Παιδιατρικά    :
16

Συνολικά στην Παθολογική και Χειρουργική Κλινική εκτάκτως εισήχθησαν για νοσηλεία 45 άτομα.

Το Συμβούλιο Διοίκησης του Γ.Ν. Άμφισσας, συγχαίρει το Ιατρικό, Νοσηλευτικό, Παραϊατρικό και Λοιπό Προσωπικό που ανταποκρίθηκαν άμεσα και με συνέπεια στην αντιμετώπιση των επειγόντων περιστατικών.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

7 σχόλια:

  1. εκτος απο ενα παιδιατρικο... τα αλλα απλα ετυχε να υπηρχαν παιδιατροι και παθολογοι... και ποσα αλλα που δεν βγαινουν...δινετε και συνχαρητηρια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μήπως η διοικήτρια ήθελε να δώσει στον εαυτό της τα συγχαρητήρια για την άψογη δουλειά που έχει καταφέρει στο νοσοκομείο;Δεν φταίνε μόνο οι γιατροί για ό,τι γίνεται εκεί μέσα αλλά και η ίδια φέρει τη μεγαλύτερη ευθύνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Eυτυχώς που δουλεύουν αυτές οι ειδικότητες γιατί αν περιμέναμε από τους οφθαλμιάτρους ή τους νεφρολόγους δεν θα έδινε ποτέ συγχαρητήρια το συμβούλιο διοίκησης.Κρίμα μεγάλο για όλους μας και για εκείνους που θέλουν να ξαναβγούν διοικητές!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ Γ.Ν.ΑΜΦΙΣΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΕΙ ΣΤΟ ΕΣΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. θελουμε να ελπιζουμε οτι η διοικηση εστω κ αργα καταλαβε το ποσο δυσκολο ειναι να αναλαμβανεις τετοιες θεσεις ωστε την επομενη φορα να διαλεξει να την προωθησουν σε θεσεις αναλογα με τις ικανοτητες του καθενος.για αλλη μια φορα ντροπη κ αισχος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. με κομματικες διοικησης δεν μπορουμε να ελπιζουμε σε κατι καλο. θα επρεπε να ντρεπετε η κυρια που εκανε καφενειο το νοσοκομειο μαζι με αλλα κοματοσκυλα που πηραν θεσεις την τελευταια διετια εξαργυρονοντας τις κομματικες τους ταυτοτητες. θα έπρεπε αν ειχαν αξιοπρεπεια να παραιτηθουν, αλλα ο μισθος ειναι γλυκος!!! ντροπή τους ειναι και απο το νομό μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν ειναι τυχαιο οτι παμε Λαρισα μερια.Τωρα ο απλος ο κοσμος ας προσπαθησει να τα φερει βολτα στη κριση να μην πειναει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή