Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Παρασκευή 3 Μαΐου 2013

Μιχάλης Ηλιάδης:Τα δεκανίκια του ψεύδους και της απάτης




Περίπου τρία χρόνια πριν, η Ελλάδα μπήκε στην λογική των Μνημονίων και των Δανειακών Συμβάσεων. Σήμερα όλοι βιώνουμε τις συνέπειες. Η ανεργία, η φτώχεια, η απογοήτευση και η θλίψη, αποτελέσματα της εφαρμοζόμενης πολιτικής, είναι άμεσα συνδεδεμένα με το σύστημα του Ευρώ. Η τρικομματική κυβέρνηση είναι φανερό ότι δεν πιστεύει πως το δημόσιο συμφέρον είναι πάνω από το ατομικό. Η χειραγώγηση της κοινής γνώμης, μέσω της τρομοκρατίας που ασκούν τα καθεστωτικά Μέσα Ενημέρωσης, καθώς και τα ψέματα και οι απάτες των πολιτικών σε βάρος του Ελληνικού λαού συνεχίζονται:
·         Στις 10 Απριλίου η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ) έστειλε στην EUROSTAT στοιχεία για την Ελληνική οικονομία. Εκεί αναφέρονται (στην Αγγλική γλώσσα) ότι: το ΑΕΠ για το 2012 ήταν περίπου 193 δις € και το έλλειμμα περίπου 20 δις €, δηλαδή πάνω από το 10% του ΑΕΠ. Να θυμίσουμε ότι το 2010 το έλλειμμα ανερχόταν επίσης στο 10% του ΑΕΠ. Δηλαδή η τεράστια καταστροφή της Χώρας μας που συντελείται την τελευταία τριετία (οι άνεργοι έφτασαν το 1,5 εκ.) δεν είχε καμία ευεργετική επίπτωση στο έλλειμμα. Αυτό το συγκλονιστικό στοιχείο αποκρύπτεται επιμελώς από τα Μέσα Ενημέρωσης, τα οποία αναφέρουν ψευδώς ότι το έλλειμμα ανέρχεται στο 6% του ΑΕΠ.
·         Αποκρύπτεται ότι δεν ανακεφαλαιοποιήθηκε η ΑΤΕ, με κόστος 7.7 δις €, ενώ έχουν δοθεί δια νόμων 240 δις € στις συστημικές τράπεζες. Έτσι, η ΑΤΕ «χαρίστηκε» στην Τράπεζα Πειραιώς και τα ενυπόθηκα αγροτικά χρέη πέρασαν σε ιδιωτικά χέρια με ό,τι αυτό μπορεί να επιφέρει στο μέλλον.
·         Ωραιοποιούνται τα στοιχεία του Δημοσίου Χρέους μέσω μυστικών μετακυλήσεων χρηματικών ποσών. Αυτό γίνεται σε συνεργασία με την Morgan Stanley με την βοήθεια των swaps*. Έτσι η αποπληρωμή του Δημοσίου χρέους έχει επιμηκυνθεί μέχρι το 2057 (σύμφωνα με τον προϋπολογισμό του 2013).
·         Αποκρύπτονται οι προβλέψεις του ΟΟΣΑ για το δημόσιο χρέος που είναι ως ποσοστό του ΑΕΠ 193% για το 2013 και 200% για το 2014.
«…Οι πολιτικοί σαν να μετατρέπονται σε ανθρωπόμορφες μαριονέτες κάποιου γιγαντιαίου και στην ουσία απάνθρωπου θεάτρου. Σε γρανάζια κάποιας γιγαντιαίας πολυσύνθετης μηχανής…», έλεγε λίγα χρόνια πριν ο Τσέχος συγγραφέας και πολιτικός, Βάτσλαβ Χάβελ, και ήταν προφητικός.
Σήμερα η Πατρίδα μας κυβερνάται από ανθρώπους χωρίς αρχές, πιστά όργανα της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης. Θα αντισταθούμε και θα παλέψουμε για την αλλαγή ή θα το αποδεχθούμε σκύβοντας ραγιάδικα το κεφάλι;
Για εμάς το ζητούμενο είναι η άρνηση της εσωτερικής υποταγής, η άρνηση της ταύτισης με τον σύγχρονο κατακτητή και η διατήρηση της εσωτερικής ελευθερίας.
Η «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» στηριζόμενη στις παραδόσεις του Γένους μας, έχει ταχθεί να παλέψει για να διατηρηθεί το πνεύμα αντιστάσεως, για να διατηρηθεί ο ψυχικός δυναμισμός του λαού μας. Έχει ταχθεί να παλέψει στον άνισο αγώνα για να γκρεμίσει το σαθρό και διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα.
Εσείς Έλληνες, σε ποια μεριά θα σταθείτε;
Ο Πρόεδρος της Πολιτικής Παράταξης «ΚΟΙΝΩΝΙΑ»
Μιχαήλ Ε. Ηλιάδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου