Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Τρίτη 7 Μαΐου 2013

Η απάντηση του Νοσοκομείου Άμφισσας στην επώνυμη καταγγελία για το περιστατικό της παιδιατρικής...


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΜΦΙΣΣΑΣ


dsc00077

  Προς ενημέρωση του αναγνωστικού κοινού και σχετικά με καταγγελία ιδιώτη, αναφέρουμε ότι δεν υπήρξε χρονική καθυστέρηση από τον εφημερεύοντα Παθολόγο του Νοσοκομείου για εκτίμηση παιδιατρικού περιστατικού, δεδομένου ότι ταυτόχρονα υπήρχαν στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών  τέσσερις (4) ασθενείς που έχρηζαν άμεσης ιατρικής φροντίδας.

  Το δε παιδιατρικό περιστατικό σύμφωνα με την εκτίμηση του Παθολόγου, εμφάνιζε καλή κλινική εικόνα και δεν χαρακτηρίστηκε ως επείγον. Ο Ιατρός με παραπεμπτικό του και λόγω της μικρής ηλικίας του παιδιού, αλλά και του ότι δεν εφημέρευε παιδίατρος, συνέστησε στους γονείς ή την επίσκεψη δε Ιδιώτη παιδίατρο ή την επίσκεψη στο Κέντρο Υγείας Ιτέας που εφημέρευε Ιατρός Γενικής Ιατρικής η τη μεταφορά του σε εφημερεύοντα παιδίατρο στα όμορα Νοσοκομεία Λαμίας η Λειβαδιάς.


ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

15 σχόλια:

  1. Τι ωρα προσηλθε ο ασθενης και τι ωρα ειδοποιηθηκε ο γιατρος και σε ποση ωρα πηγε;Να κρινουμε εμεις αν υπηρξε καθυστερηση....Δηλαδη ο ιατρος γενικης ιατρικης στην Ιτεα εχει περισσοτερες και εξειδικευμενες γνωσεις απο τον ειδικευμενο παθολογο της Αμφισσας;;;Το μαθημα της παιδιατρικης δεν το διδαχθηκε ο κυριος αυτος;Τι μαθαινε στην κλινικη της παιδιατρικης για τη ληψη του πτυχιου του; Και αφου ειχε καλη εικονα γιατι παρεπεμψε το παιδι αλλου;Δεν ηταν σιγουρος για την καλη εικονα;Ειχε αμφιβολια;Δηλαδη εισαι καλα παιδι μου αλλα καλυτερα να σε δει και κανενας αλλος γιατρος για να μαστε σιγουροι!!Φοβερος!Ανεπαρκης κατα δηλωση του!Τι τον κραταει το νοσοκομειο αυτον;Λογω της μικρης ηλικιας ανελαβε το νοσοκομειο τη μεταφορα αυτη;Πως εγγυηθηκε οτι δεν θα συμβει κατι στο δρομο στο παιδι;Αυτα και πολλα αλλα..
    Ρε δε ντρεπονται που βγαλανε και ανακοινωση;Συγνωμη επρεπε να ζητησουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΛΥΤΡΑΣ ΜΑΡΙΝΟΣ7 Μαΐου 2013 στις 6:49 μ.μ.

    ο παθολογος οταν ηρθε να μας πει οτι δεν μπορει να μας εξετασει ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΞΕΤΑΣΕ!!! ουτε με στηθοσκοπιο καν ουτε ενα θερμομετρο! μας δηλωσε οτι ποτε δεν εχει εξετασει παιδι! και οτι κανει ταυτοχρονα στο νοσοκομειο τον νεφρολογο και τον ψυχιατρο!αλλα παιδι δεν εχει εξετασει... δεκτον... δεν εχω απαιτηση πανω σε αυτο απλα θεωρουσα πιο συγγενη ειδικοτητα προς το παιδιατρο μηπως μας εδινε οντως μια κατευθυνση παρα στον ψυχιατρο-νεφρολογο. οντως υπηρχε μια γιαγια που την φερανε με φορειο σε ασχημη κατασταση και αλλη μια που ηθελε οξυγονο και αλλος ενας που ηταν μεσα ξαπλωμενος... αλλα εμεις εξω περιμεναμε 45 λεπτα!!!!! αλλωστε λετε για 4 περιστατικα εσεις με εναν γιατρο... αλλα δεν υπηρχε χρονικη καθυστερηση!!! μηπως πεφτετε σε αντιφασεις? 2 φορες ειπαμε στην νοσηλευτρια που ειναι ο γιατρος! ο γενικος γιατρος του κεντρου υγειας με την καλη εννοια εβαλε τα ''γελια ή τα κλαματα'' οταν ειδε να του πετανε το μπαλακι απο το νοσοκομειο αμφισσας και αυτος οντως μας εξετασε οσο περνουσε απο το χερι του!!! το οτι τελικως δεν ειχε παιδιατρο γιατι δεν μας απαντησατε? και ποιες οι ενεργειες σας? ειναι υποχρεωμενοι εκει να πηγενουν στους εξωτερικους ιατρους? γιατι? εαν συμβει κατι σε ενα παιδακι θελω να δω που θα κρυφτειτε! ντροπη σας που με αυτη την ανακοινωση σας στηριζετε την κατεδαφιση του νοσοκομειου Αμφισσας! ουτε το συγνωμη θα μου ελεγε κατι... και εαν πιθανον αφηνετε υπονοια καποιου ψευδους στην καταγγελια μου σας προκαλω να αποκαταστησετε την ''εικονα σας'' δικαστικα! η καταγγελια μου ηταν εξαρχης επωνυμη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πλήρης διάλυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας! Τι πάει να πεί δεν υπήρχε εφημερεύον παιδίατρος και οτι ο παθολόγος συνέστησε στους γονείς να πάνε σε Ιδιώτη παιδίατρο;; Τότε γιατί πληρώνουμε φόρους;;; Ντροπή σας για τα χάλια στα οποία μας έχετε φέρει, και διπλή Ντροπή σας για την απαράδεκτη ανακοίνωση-απάντηση που προσπαθείτε να δικαιολογήσετε τα αδικαιολόγητα!! Να παραιτηθείτε τώρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΖΗΤΩ Ο ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΚΥΛΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΦΗΦΙΖΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ντροπή για την ανακοίνωσή που δημοσιευσε το Γραφείο Διοίκησης.
    Αυτες είναι ενέργειες σας - σε ιδιώτη γιατρό ? Και σας γιατί σας πληρώνουμε?? Ποιος είναι ο λόγος υπαρξή σας ? Δεν παραιτείστε καλύτερα να το κλείσουμε και το νοσοκομείο να δούμε πως θα περνάτε και εσείςη τα παιδιά σας όταν αρρωστήσουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΣΥ.ΤΑ ΠΗΡΑΝΕ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΓΙΑ..ΚΛΑΡΙΝΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. φοβερα ανεπαρκης η διοικηση του γ.ν.αμφισσας!!! Για υπαληλος στο Τ.Ε.Ι μπορει να κανει, ΓΙΑ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο καθε ανθρωπος οταν δεν εξυπηρετειται στο νοσοκομειο εχει δικαιωμα να διαμαρτυρεται και μαλιστα εντονοτατα.Ομως μην φτανουμε και στο αλλο ακρο περι κλεισιματος και οτι ολοι ειναι αχρηστοι.Οι περισσοτεροι κανουν τα ανθρωπινως δυνατα και μπορει να το διαπιστωσαν πολλοι συνανθρωποι μας ολες αυτες τις μερες των αργιων οπου γινοταν το αδιαχωρητο στις πρωτες βοηθειες αλλα και στις κλινικες , και αξιζουν συγχαρητηρια σε πολλους ,οσο για τις εξαιρεσεις οπου υπαρχουν ειναι για να επιβεβαιωνουν τον κανονα.Αν παρολα αυτα καποιος πιστευει οτι δεν απολαμβανει αυτο που δικαιουται πραγματικα πρεπει να το καταγγελει αλλα με ονοματεπωνυμο του καταγγελομενου και οχι να παιρνει η μπαλα με την ευκαιρια ολους , η γενικευση πολλες φορες κανει κακο .Το νοσοκομειο το εχουμε χρειαστει ή θα το χρειστουμε ΟΛΟΙ γι αυτο πρεπει να το φυλαμε σαν κορη οφθαλμου και να καταγγελουμε τα στραβα του για να διορθωθουν , οι αδιαφοροι και προκλητικοι στα σπιτια τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Για να ειδουμε ποτε θα σπασει η ομερτα των γιατρων;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΟΤΑΝ ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΠΙΕΣΟΥΝ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΜΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ; ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Α-ΝΕ-ΞΑΙ-ΡΕ-ΤΩΣ.ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΦΛΗΝΑΦΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΠΟΙΗΤΕΣ ΕΚ ΤΟΥ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ, ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΟΙ διορισμενες κοματικες τουλαχιστον ανεπαρκης εως και δοτες διοικησεις ειναι αυτες που μας εφεραν εδω σε αυτη τη κατασταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. τα συγχαρητηρια αξιζουν στη διοικητρια,που εχει καταφερει να λειτουργουν ολες οι κλινικες πληρως επενδρωμενες,οπως μαιευτικη,ορθοπεδικη,καρδιολογικη,παιδιατρικη,μοναδα νεφρου,παθολογικη,κ.λ.π απο ιατρικο,νοσηλευτικο,προσωπικο,χωρις ελειψεις.Ε ΡΕ ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΗΛΑΔΗ ΑΜΑ ΒΑΖΑΜΕ ΕΣΕΝΑ ΔΙΟΙΚΗΤΗ, ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΕΣ ΛΥΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ!!!
      ΣΤΕΙΛΕ ΜΑΣ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΕΝΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ, ΠΡΙΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΟΥΝΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ..

      Διαγραφή
    2. Εμενα βαλε φιλε!Εχει στεγνωσει το σαλιο μου απο το γλυψιμο στους εκαστοτε βουλευτες της Ν.Δ ,εχω αποτυχει σε 2 αυτοδιοικητικες εκλογες με τη Ν.Δ,εχω κανει 32 μεγαλα τραπεζωματα σε βουλευτες και δημοτικους συμβουλους στο σπιτι μου και εξω και το κυριοτερο πριν 10 χρονια κολλαγα καθε βραδυ επι 1 μηνα αφισες με αποτελεσμα επειδη τις εβαζα ψηλα για να φαινονται να πεσω και να κανω καταγμα στο δεξι χερι. .Ποιος αλλος εχει αγωνες, περισσοτερα προσοντα για διοικητης;Δεν ελειψα απο καμια συγκεντρωση απο Σπαρτη μεχρι Θεσσαλονικη,ουτε απο ετησιο χορο.Μια φορα δεν πηγα στην Κρητη και μου το κοπανανε...Αυτες ειναι αδικιες.... Πιστευω ετουτοι εδω να το δουν το θεμα μου θετικα.

      Διαγραφή
  13. Τα σωματεία γιατρών και προσωπικού του νοσοκομείου θα πάρουν άρραγε θέση? Αν δεν κάνω λάθος η πρόεδρος του σωματείου είναι και δημοτική σύμβουλος και "αγωνίζεται" να κλείσουν τα κέντρα υγείας . Όταν κάτοικοι προσπαθούσαν για τα αυτονόητα φρεναρίστηκαν από όλους αυτούς τους δρόμους και από την δοτή διοίκηση και από τον Δήμο και από τα σωματεία. Τι ωραίο τρίγωνο!!! Αλλά και οι πολίτες δεν αντέδρασςαν ανάλογα με την σοβαρότητα του προβλήματος ΠΟΤΕ δεν είναι αργά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή