Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Τρίτη 16 Απριλίου 2013

Σάλος για τις νέες θανατώσεις αδέσποτων στην Ιτέα!



 Σάλος στο διαδίκτυο για την νέα αποτρόπαιη εικόνα που βίωσαν οι φιλόζωοι. 
 Και πάλι αφορά την Ιτέα. 



   Η θανάτωση των αδέσποτων που όμως προστατεύονται από την ομάδα των φιλόζωων, οι οποίοι στερούνται για να προσφέρουν στοιχειώδη βοήθεια στα ζώα, τάραξε τους πάντες. 
 Πραγματικά συγκλονιστική η αντίδραση των κατοίκων στο συμβάν, οι οποίοι πήραν το νεκρό ζώο και το εναπόθεσαν στα σκαλιά της δημαρχίας στην Ιτέα. 


 Μάλιστα έγραψαν και πάνω στην πόρτα "Σας χαρίζουμε το πτώμα του.
Ο αδέσποτος Φώτης μας χάρισε πολλή αγάπη για το ελάχιστο που του δώσαμε"...

 Η Αγγελική Τσιόρδα γράφει: 
 Πάντως, αν και Σάββατο, η καθαριότητα του Δήμου έδρασε αστραπιαία για ν'απομακρύνει το πτώμα της ντροπής και της απανθρωπιάς...δε βιάζεται όμως καθόλου να μας προστατέψει απ'τα τέρατα που μας προσβάλλουν ως ανθρώπους...
 Η ΒΙΤΡΙΝΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΛΟΥΣΤΡΟ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΞΕΦΛΟΥΔΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΤΕ Θ' ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΠΟΛΛΑ....!
 Το άψυχο σώμα του Φώτη συνόδευε κι ένα μήνυμα γραμμένο στην πόρτα του Κυριακοπούλειου.Το πτώμα απομακρύνθηκε σε λίγο χρόνο το Σάββατο,το μήνυμα σβήστηκε σήμερα.Όσο και να καθαρίσουν όμως η κακοσμία της δολοφονίας μένει.



Δυο ακόμη σκυλιά, ο Μπούμπι και ο Λάζαρος,εμφανίστηκαν σε κακή κατάσταση ενώ αγνοούνταν μια και δυο μέρες αντίστοιχα.Εξακολουθούν ν' αγνοούνται ο Έκτορας κι ο Ηρακλής...


* Το ζήτημα είναι ότι δεν λύνεται το πρόβλημα με αυτή την σκληρότητα. Εάν ο στόχος είναι ο περιορισμός των ασθενειών που επανεμφανίζονται, αυτός είναι ο χειρότερος τρόπος για να αντιμετωπιστεί το θέμα. Ρωτήστε κάποιο ειδικό να σας το πει... 
 Και επί τέλους κάποιος πρέπει να αναλάβει την ευθύνη για όλη αυτή την πραγματικά αποτρόπαιη εικόνα: Ποιος είναι ο αρμόδιος του Δήμου μας; 
 Να απαντήσει τώρα! 





15 σχόλια:

  1. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΤΡΑΓΙΚΟ!
    Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΖΩΟΥ 'Η Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΗΚΑΝ ΤΟ ΝΕΚΡΟ ΖΩΟ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ?

    ΦΤΑΙΕΙ Η ΛΑΙΝΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ 'Η ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ? ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΛΑΙΝΗ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟ 'Η ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ? ΕΓΙΝΕ ΚΑΜΙΑ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΑΓΝΩΣΤΩΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ "ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΥΣ" ΙΤΙΩΤΕΣ?

    ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΚΥΡΙΑ ΤΣΑΚΙΡΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΤΗΣ ΑΜΦΙΣΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΟΛΕΣ ΤΗΣ ΑΜΦΙΣΣΑΣ!

    ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΣΑΝ ΙΤΙΩΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ "ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ" ΜΕ ΑΨΥΧΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΖΩΩΝ!

    ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΣΟ ΖΩΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΙΤΙΩΤΕΣ? ΠΟΣΟ ΧΑΜΙΝΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ?

    ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΚΡΑΖΟΥΝ ΣΑΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗ ΤΗΣ ΛΑΙΝΗ, ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΔΙΝΩ ΔΕΚΑΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ!

    ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΟΥ! ΦΩΝΑΞΤΕ ΟΣΟ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΧΩΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΣΑΣ! ΑΝ ΗΣΑΣΤΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑΤΕ ΤΙ ΛΕΩ! ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ, ΚΡΑΞΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ! ΑΓΑΠΩ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προσωπικά κατανοώ απόλυτα αυτό που γράφετε. Για τον λόγο αυτό, το κείμενο κλείνει με το " Ποιος είναι ο αρμόδιος του Δήμου μας; Να απαντήσει τώρα".
      Πρέπει όμως να κατανοήσετε και τους συμπολίτες μας που δεν έχουν περισσότερη ή λιγότερη ευαισθησία από μας. Ειλικρινά, πιστεύω πως είμαι ψύχραιμος άνθρωπος αλλά ακόμη δεν μπορώ να συνέλθω από την εικόνα μιας κακοποιημένης γατούλας που ατυχώς είδα πέρυσι. Δεν μπορεί η ανθρώπινη ψυχή να δεχθεί την ανθρώπινη βία. και δεν έχει να κάνει αυτό με την αγάπη προς τους ανθρώπους. Αλλά με το πόσο ανθεκτική είναι η καρδιά στην σκληρότητα. Και επί τέλους είναι θέμα πολιτισμού!

      Όμως, μέχρι σήμερα, δεν έχουμε ενημερωθεί για το ΠΟΙΟΣ είναι ο αρμόδιος στον Δήμο μας για τα αδέσποτα. Είναι φυσικό όσο δεν αναλαμβάνει κανείς την ευθύνη να καταφεύγουν στον δήμαρχο οι δημότες. Και δήμαρχος στην Ιτέα είναι η κ. Λαίνη.
      και πάλι θα πω ότι η κεφαλή της δημοτικής αρχής έχει την ευθύνη ή τον ορισμό του αρμοδίου.
      Ας αναλάβουν την ευθύνη και ας εξηγήσουν! Κυρίως ας το σταματήσουν...

      Διαγραφή
  2. ΓΙΩΤΑ,μας πήρανε χαμπάρι ρεεεε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. το φολιασμα μπορει να το εκανε ο οποιοσδηποτε που ενοχλειτε απο τον σκυλο και ειναι αρρωστος και διεστραμμενος ψυχικα.
    εγκληματικο,καταδικαστεο και απανθρωπο
    αλλα,το να αφηνεις το σκυλι στα σκαλια του δημαρχειου και να
    στοχοποιεις αμεσα τον οποιονδηποτε που εσυ νομιζεις οτι εχει καποια ευθυνη
    ειναι και αυτο καταδικαστεο
    εκτος αν εχεις αποδειξεις κυρια μου.
    αποδειξεις λοιπον και στον εισαγγελεα και οχι να απονεμεις δικαιοσυνη κατα το δοκουν γραφοντας στην πορτα του δημαρχειου η γραφοντας σε οποια αλλη πορτα αν εχεις την αντιληψη οτι ο οποισδηποτε εντος της αυτης θυρας μπορει να ενεχεται σε αυτη την αποτροπαια πραξη.
    ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΘΙΚΟ.
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙς ΝΑ ΑΦΗΝΕΙς ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΟΡΤΑ ΝΕΚΡΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ.ειναι υπουλο,κακο και αποτροπαιο,ισως οχι τοσο,αλλα πλησιαζει την ως ανω πραξη της δολοφονιας ενος ζωου.
    προσωπικα δεν θεωρω την κα λαινη υπευθυνη, γιατι πραγματικα σε κουβεντα που ειχα μαζι της το μεσημερι του σαββατου και η οποια η ιδια μου μετεφερε το γεγονος ηταν πραγματι συντετριμενη.
    φτανει πια η ανοητη στοχοποιηση οποιουδηποτε μονο και μονο για τις εντυπωσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είχες κουβέντα φίλε μου με τη Λαίνη και τί σου είπε?
    Οτι φταίει ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ...
    Οτι φταίει η κρίση..
    Οτι φταίει ο Μαντζώρος...
    Οτι φταίει ο πίτσης...
    οτι φταίει ο κούτρας.
    Η ΤΡΟΙΚΑ..! ! ?
    Αυτη τι έχει κάνει για τα αδέσποτα! Για τη καινούργια χωματερή του Δήμου Δελφών στην Ιτέα ΠΟΥ ΤΟ ΈΘΑΨΕ! ... σου είπε!? Αλλα τι να σας πεί και σε ποιόν αφού η ίδια τα γράφει!!!! Γιατί όλοι μας, .όσοι δεν έχουμε "αφεντικά" (οπως αυτή) μας θεωρεί ΑΔΕΣΠΟΤΑ αλλά ..φόλες εμείς δεν μασάμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μην χανεις το δασος για το δεντρο
      καποιος βρηκε ενα νεκρο σκυλακι στο δρομο και ως ιατροδικαστης,εισαγγελεας και δικαστης,εκρινε αποφασισε και εναποθεσε το ατυχο ζωο στα σκαλια του ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΙΤΕΑΣ γραφοντας συνθηματα, στο οποιο ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ τωρα ειναι η λαινη και η νικη,παλια ηταν ο παπαλαιος ο εμμανουηλ ο μανδρεκας και αυριο θα ειναι καποιος αλλος
      το δε ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ως σημειο εναποθεσης του ζωου θα μπορουσε να ηταν η πορτα του καθενος σπιτιου αν ετσι εκρινε ο''δικαστης''πολιτης,ο οποιος θα μπορουσε να στοχοποιηση τον καθεναν μας κατα την δικη του εκτιμηση περι ενοχου.
      ειναι αδικο και ανηθικο,θα πρεπει η κα λαινη να το παει στη δικαιοσυνη ωστε να τιμωρηθει η πραξη αυτη αν κριθει αξιποποινη,οπως θα πρεπει να ερευνηθει και να τιμωρηθει η πραγματικα συνεχης και δολοφονικη εξοντωση ανημπορων να αντιδρασουν ζωων.
      οσο για τα αλλα που αναφερεις να συμφωνησω μαζι σου στο οτι
      ειναι αδιανοητο απο περυσι να εχει δημιουργηθει μια χωματερη στα χιλια μετρα απο την πολη της ΙΤΕΑΣ υπο την ανοχη της κας αντιδημαρχου και των υπολοιπων συμβουλων της πολης οι οποιοι δεν αντιδρουνη η δεν μπορουν να αντιδρασουν στον συνεχες διασυρμο της πολης που εκπροσωπουν.

      Ο ιδιος ο δημαρχος δελφων κ φουσεκης υποβαθμισε την συγκεκριμενη περιοχη της χωματερης στο λαρνακι λεγοντας δημοσια οτι προκειται για μεταλλευτικη περιοχη εδω και 40 χρονια και τερμα!!!
      ετσι λοιπον την φορτωνουμε με σκουπιδια,χημικα αποβλητα,λαστιχα κλπ και παιρνει και φωτια ωστε να ξαναθυμηθουμε και να νιωσουμε τον εφιαλτη της διοξινης που χρονια μας δολοφονουσε απο τον βοιδερπο.
      οχι κ φουσεκη δεν ειναι ουτε μεταλλευτικη,ουτε χωματερη ουτε τιποτα απο ολα αυτα εδω και 40 χρονια...
      ειναι- ηταν μια περιοχη απειρου καλλους και ομορφιας η οποια
      παρανομως εχει γινει χαβουζα
      ειναι η περιοχη του αη γιαννακη με τα πευκα της η οποια υπηρχε χιλιαδες χρονια πριν τα.... 40 μεταλλευτικα χρονια σας..... και ΕΔΩ
      Εναι μεγαλες οι ευθυνες και της κας λαινη αλλα και ολων των δημοτικων και τοπικων συμβουλων οι οποιοι δεν σας απαντουν καταλληλα και οι οποιοι αν δεν μπορουν να ανταπεξελθουν σε αυτα τα προβληματα θα πρεπει η να ζητησουν βοηθεια απο την πολη τους η να ξεκαθαρισουν στον κοσμο την οποια κατασταση...
      η πολη δεν φταει σε τιποτα λογω καλλικρατη,λογω κακης διοικησης, λογω εσωτερικων και προσωπικων προβληματων η για οποιοδηποτε αλλο λογο να υποφερει...........

      Διαγραφή
  5. ΚΥΡΙΕΣ ΜΟΥ ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ ΑΔΕΣΠΟΤΑ Η ΜΗ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΦΡΟΝΤΙΖΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΘΕΛΕΤΕ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΑΤΑΜΕ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΒΑΛΤΕ ΓΑΝΤΑΚΙ ΚΑΙ ΜΑΖΕΨΤΕΤΑ ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ Η ΘΑΝΑΤΟΣΗ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΟΥΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ Α ΚΑΙ ΑΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΣΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΖΟΩΤΡΟΦΕΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΘΥΜΟΣΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σχετικά με την ευαισθησία μας για την Άμφισσα που αναφέρετε:

    ... 17 αδέσποτα σκυλιά της Άμφισσας συνάντησαν τραγικό θάνατο από χέρια
    ανάλγητων υπανθρώπων...

    http://fokidatv.blogspot.gr/2013/02/17.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. siga mh lerwseis ta takounia sou me skata! ante sto aposthrwmeno klouvi sou. kai oxi den perisseuoun gia skylotrofes, alla kapoioi an8rwpoi voh8oun kai an8rwpous kai zwa ap to ysterhma tous. esy vres ta me tous eisaggeleis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τι εγινε ΙΤΙΩΤΕΣ??? Ξυπνησατε ξαφνικα???Επρεπε καποιος συμπολιτης μας να κανει αυτη την για να σηκωθειτε απο τους καναπεδες και να δειτε που ζουμε??? ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΑΞΙΔΙ ΦΩΤΑΚΟ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ. ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΙΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕ!!!ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΤΟΥΣ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ;;;;;;ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ "Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ"!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Φίλε Νίκο έχεις δίκιο μα οι πιο πολλοί δουλεύουν για αυτους που λές. Κατάλαβες τώρα????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αν γνώριζα ακριβώς το πρόσωπο ή τα πρόσωπα που ευθύνονται, να είσαι βέβαιος ότι αυτή τη στιγμή θα έτρεχαν!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΔΩ ΔΕ ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΣΕ ΡΩΤΑΕΙ ΓΙΑΤΙ ΚΟΙΤΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ. ΕΧΟΥΝΕ ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝΕ ΑΝΑΚΑΤΕΨΕΙ ΣΤΙΣ ΚΟΝΤΡΕΣ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστός ο φιλόζωος!!!η καλύτερη απάντηση στους παραπάνω δικαστές-σχολιαστές με τους προσβλητικούς χαρακτηρισμούς του τύπου "ανήθικος" και "ανεγκέφαλος".

      Διαγραφή