Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Επιτροπή Αναπηρίας στην Άμφισσα!!

 Η Διοίκηση του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, στο πλαίσιο της διασφάλισης της εύρυθμης λειτουργίας των Υγειονομικών Επιτροπών των Κέντρων Πιστοποίησης Αναπηρίας (ΚΕ.Π.Α.), καταβάλλει κάθε προσπάθεια για την πλήρη εξομάλυνση της λειτουργίας τους πανελλαδικά, με την σύσταση Υγειονομικών Επιτροπών σε περισσότερους νομούς.
Κατόπιν τούτου, γνωστοποιείται ότι μετά από σχετική απόφασή της, από 30/5/2013 θα λειτουργεί στην Άμφισσα Υγειονομική Επιτροπή ΚΕ.Π.Α., με όλες τις ειδικότητες. Η νέα αυτή Υγειονομική Επιτροπή, θα δώσει τέλος στην ταλαιπωρία των πολιτών του Νομού Φωκίδας, οι οποίοι μέχρι τώρα μετέβαιναν στη Λαμία, προκειμένου να εξεταστούν από την αρμόδια εκεί Υγειονομική Επιτροπή.
Επισημαίνεται, ότι το ΚΕ.Π.Α. είναι αρμόδιο για την εξασφάλιση της ενιαίας υγειονομικής κρίσης, όσον αφορά στον καθορισμό του βαθμού αναπηρίας των ασφαλισμένων όλων των ασφαλιστικών φορέων, συμπεριλαμβανομένου του Δημοσίου, καθώς και των ανασφάλιστων, για τους οποίους απαιτείται η πιστοποίηση αναπηρίας.
Έργο των υγειονομικών επιτροπών είναι ο καθορισμός του ποσοστού αναπηρίας για σύνταξη αναπηρίας, ο χαρακτηρισμός ατόμων ως ΑμεΑ, καθώς και ο καθορισμός ποσοστού αναπηρίας για όλες τις κοινωνικές και οικονομικές παροχές ή διευκολύνσεις, για τις οποίες απαιτείται σχετική γνωμάτευση και τις οποίες δικαιούνται από την Πολιτεία τα άτομα με αναπηρία.
ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ
ΤΟΥ ΙΚΑ-ΕΤΑΜ

26 σχόλια:

  1. Επιτέλους μια καλή είδηση για όλους εμάς πού είμαστε αναγκασμένοι να τρέχουμε στη Λαμία κάθε τρείς και λίγο. Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στο συμπατριώτη μας Κώστα Παπαθανασίου για την πρωτοβουλία του!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. ΤΙ ΜΠΡΑΒΟ ΚΩΣΤΑ; ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΝΑ ΛΕΕΙ: ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΔΙΟΙΚΗΤΗ ΚΩΣΤΑ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ; ΕΜΕΙΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΙΚΑ-ΕΤΑΜ.

      Διαγραφή
  3. ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΞΕΛΙΞΗ, ΤΡΕΧΩ ΤΟΝ ΗΛΙΩΜΕΝΟ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΜΑΣΤΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΣ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΕΙ ΡΕ ΣΑΙΝΙΑ ΟΤΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΣΣΑ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ?ΡΕ ΑΕΙ ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ ΓΛΥΦΤΕΣ ......ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΣΤΟ ΙΚΑ ΞΑΝΑΧΑΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ Ο ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΣ.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. φιλε μου το "κατόπιν ενεργειών" το χρησιμοποιούν κάποιοι άλλοι. . .

      Διαγραφή
    2. Ναι το χρησιμοποιεί ο βαρκούτας που είναι κολλητός του Παπαθανασίου. (βλ. δηλώσεις του σε τοπική εφημερίδα).

      Διαγραφή
    3. Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ "ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ"! ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΚΕΠΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΦΩΚΙΔΑ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΟΧΙ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΔΙΟΙΚΗΤΗ ΜΑΘΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ. ΕΞΑΛΛΟΥ ΑΝ ΤΟ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΘΑ ΕΒΓΑΙΝΕ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ.... ΓΙΑ ΕΛΑ ΚΩΣΤΑΚΗ...

      Διαγραφή
  5. Όχι έγινε από δικές σου ενέργειες ανώνυμε κομπλεξικέ!!! Σου έπεσε βαρύ πού μακράν ο πιο αποτελεσματικός πολιτικός παράγων του νομού μας είναι ο Παπαθανασίου, πού κάποιοι καραγκιόζηδες σαν εσένα δεν τον ήθελαν για Βουλευτή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για κατι που επρεπε να εχει γινει εδω και πολλα χρονια,λεμε ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ,σε καποιον που ειχε υποχρεωση να το κανει. ΡΑΓΙΑΔΕΣ σκυψτε και αλλο τα κεφαλια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΗΡΕΜΗΣΤΕ ΚΥΡΙΕ ...ΚΟΥΤΑ! ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΚΑΙΓΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ. ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΤΡΟΝΑΡΕΙΣ. ΟΤΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΤΙ ΑΥΤΟΣ. ΓΙΑΤΙ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΚΕΠΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΦΩΚΙΔΑ. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΌΛΟΙ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε είσαι για γέλια και για κλάματα μαζί!!!

      Διαγραφή
    2. συνεχεια του προηγουμενου.......επρεπε να ξεπληρωσει την τιμη που της εκανε να αποσπαστει εκει κ να κατεβει κ δυο φορες υποψηφιος μαζι της(τωρα γιατι εχασε κ στις δυο να προβληματιστουν οσοι πρεπει)για αυτο κ τωρα τον διορισε υποδιοικητη στο ικα......το εργο του εκει ηδη τεραστιο...δημιουργησε Κέντρου Πιστοποίησης Αναπηρίας στον νομο του κ μονο στο νομο του πουθενα αλλου,μονος το εκανε αυτο,εντελως μονος αντιληφθηκε τα προβληματα που δημιουργησαν οι καταργησεις των υγειονομικων επιτροπων πιστοποίησης αναπηρίας που λειτουργούσαν στους Φ.Κ.Α., στις Νομαρχίες και το Δημόσιο,
      http://www.ika.gr/gr/infopages/press/20120705b.cfm αν κ η διοικηση του ικα ειχε ανακοινωσει οτι υπαρχει προβλημα δυσλειτουργιας απο τις καταργησεις ενα χρονο πριν διαβαστε το link κ δειτε ημερομηνια...κ περιμεντε να δειτε πως θα λειτουργησουν κ σε αλλους νομους τετοιες επιτροπες κ αυτο ειναι σχεδιασμενο απο περσι πριν αναλαβει ο Κ.παπαθανασιου...αλλα βεβαια το κουτοχορτο τρωγεται μονο σαρακοστη λογω νηστειας..εγω θα δωσω ομως τα συγχαρητηρια μου για το σεμνο του προφιλ στην νεα του θεσουλα παραθετω κ στο σχετικο δημοσιευμα της εγκριτης
      ελευθεροτυπιας http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=351740...παντα τετοια ευχομαι...συγχαρητηρια αλλοι θα ζητουσαν κ ελικοπτερο....

      Διαγραφή
    3. ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΦΙΛΕ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΤΟΤΕ???? ΑΛΛΑΞΤΕ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ..

      Διαγραφή
  9. πολυ αποτελεσματικος ο διορισμενος πολιτευτης...διορισμενος αντιπεριφεριαρχης,διορισμενος προεδρος του οαεε,διορισμενος ΕΜΜΙΣΘΟΣ συμβουλος του ΚΑΛΥΤΕΡΟΤΕΡΟΥ Κ ΙΚΑΝΟΤΕΡΟΥ(ΕΚ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟς ΜΙΛΑΩ ΦΥΣΙΚΑ Κ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΛΑΜΠΡΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ )υπουργου οικονιμικων κυριου αλογοσκουφη,διορισμενος επι σημιτη παρακαλω στην επιτροπη καφαλαιοαγορας στην καλυτερη αμοιβομενη υπηρεσια του δημοσιου που εντελως τυχαια εκει αποσπαστηκε κ η γυναικα του οταν ο ιδιος επειδη κουραστηκε απο τις αντιξοες συνθηκες εργασιας του δημοσιου αποσπαστηκε στην συγγρου κ στο κομμα ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ για να κατεβει με ολη την δυναμη στις εκλογες κ να βγει βουλευτης προκειμενου να σωσει τον τοπο που εζησε ποτε του..Κ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΜΩΣ κυρια δεν μπορω να πω του το ανταπεδωσε δεν τον αφησε ετσι,ολα κ ολα η αχαριστεια ειναι ασχημο πραγμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΣΟ ΦΑΡΜΑΚΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΖΕΙΣ...ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ!! ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΤΟΣΟ ΣΤΕΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΙΓΕΣΑΙ. πΑΝΤΩΣ, ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΗΤΑΝ ΠΡΩΤΟ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΕΝΩ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΕΣΥ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΤΕ ΤΗ ΦΩΚΙΔΑ ΣΤΟ ΜΗΔΕΝ.

      Διαγραφή
    2. ΦΙΛΕ, 9.33, ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΟΜΩΣ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΔΕΝ ΛΕΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΑΡΜΑΚΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ. ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ; ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΤΕ ΤΗ ΦΩΚΙΔΑ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΙ!

      Διαγραφή
  10. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΩΡΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΟΤΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΣΕ ΚΑΙΡΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΩΣ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥΣ ΕΥΛΟΓΑΤΕ ΟΛΟΙ ΤΑ ΓΕΝΙΑ?ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΠΩΣ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΚΑΠΟΙΟΥ.Ε ΚΑΙ??ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑ?ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ.ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΚΑΘΕΤΙ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΤΡΕΧΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΠΟΙΑΝΟΥ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΗΤΑΝ.ΜΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΕ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ.ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΕΡΤΥΠΙΑ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΦΤΑΣΑΝΕ ΟΛΟ ΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΩΚΙΔΑ ΣΤΑ ΧΑΛΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΕΥΛΟΓΑΤΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΑ ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ?ΚΡΙΜΑ!!!ΜΗΝ ΥΠΟΤΙΜΑΤΕ ΤΗ ΚΡΙΣΗ, ΤΗ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΕΡΧΟΝΤΑΙ.ΣΑΣ ΤΑΖΟΥΝ ΨΙΧΟΥΛΑ, ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΛΑΟ ΑΚΟΜΑ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΕΝΩ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ,ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΕ ΩΣ ΜΕΓΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ.ΑΛΛΑ ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Είναι χρέος όλων των συμπατριωτών μας να αναγνωρίζουμε τη θετική συνεισφορά εκείνων πού δίνουν τη μάχη τους ανάλογα με τη δύναμη πού έχουν. Αξίζουν συγχαρητήρια στον κ. Παπαθανασίου για το θέμα του ΚΕΠΑ Άμφισσας, όπως και για το ενδιαφέρον πού δείχνει σε πολλά προβλήματα πασχόντων συμπατριωτών μας, τα οποία δεν ανακοινώνονται. Ελπίζω την ίδια ευαισθησία να δείχνουν και όσοι ο λαός της Φωκίδας ψηφίζει χρόνια να τον εκπροσωπούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. λοιπον για να μην στεναχωριεστε κυριε .....κουτα, συγχαρητηρια στον αφεντη σας κ ευχομαι μεσα απο την καρδια μου κ εις ανωτερα...αλλωστε ο αδαμαντινος αυτος χαρακτηρας το αξιζει κ με οποιους εχει συνεργαστει λενε τα καλυτερα κ εχει τις αριστες των σχεσεων το επιβεβαιωνει ο κυριος γκελεσταθης ο κυριος αλογοσκουφης κ πολλοι αλλοι που δεν θελουν να τον βλεπουν στα ματια τους...την προδοσια πολλοι αγαπησαν τον προδοτη ουδεις...κ δεν το λεω για τον κυριο υποδιοικητη γιατι δεν προδιδει ποτε απλα αδιαζει,παραθετω κ το σχετικο δημοσιευμα με τα πρακτικα απο την κληση του στην βουλη ως μαρτυρας στην εξεταστικη για την διογκωση του ελλειματος οπου χωρις πολλα αδειασε το κομμα που τον βολευε καθε φορα,επιτεθηκε στον υπουργο κ στηριξε με ολη την θερμη τον τσαρο της οικονομιας κ κατηγορουμενο σημερα κυριο παπακωσταντινου.....http://tvxs.gr/news/ellada/stin-eksetastiki-gia-elleimma-dyo-proin-dioikites-tameion

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. KAI MONO TOSA SXOLIA EINAI DIAFHMISH... AN KAPOIOS DEN EIXE DYNAMIKH DEN UA ASXOLIOTAN KANEIS...POIOS FOBATAI POIOS FOBATAI...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟΝ ΧΑΜΕΝO;;;;;;; (ΕΧΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΑΠΟΡΙΑ ΟΜΩΣ. Ο ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ;;;; ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΖΗΜΙΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙΣ. ΕΣΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ!!!).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Και ξέρει και παρακολουθεί και μετά τα συζητάει με τον νέο του κολητό τον δήμαρχο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή