Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

Τί είπαν προχθές οι δικηγόροι μας στο Συμβούλιο της Επικρατείας για την Μαρίνα Ιτέας;;;...








  

  Συζητήθηκαν προχθές, στις 5.4.2013, στο Συμβούλιο της Επικρατείας οι προσφυγές κατά της υπ’ αριθμ. 218/2012 απόφασης της διυπουργικής επιτροπής αναδιαρθρώσεων και αποκρατικοποιήσεων, με την οποία μεταβιβάστηκαν 23 λιμάνια στο ΤΑΙΠΕΔ.

Κατά τη συνεδρίαση, το δικαστήριο έδωσε προθεσμία σε όλους τους αιτούντες Δήμους να προσκομίσουν συμπληρωματικά υπομνήματα έως τις 13 Μαΐου και άκουσε τις προφορικές επισημάνσεις των πληρεξούσιων δικηγόρων, οι οποίοι ανέπτυξαν ορισμένα ειδικά επιχειρήματα για τις περιοχές τους... 

Δεδομένου ότι έχει γίνει προσφυγή από πολίτες της Φωκίδας στο ΣτΕ για την Μαρίνα Ιτέας, οι δικοί μας νομικοί του Δήμου Δελφών, της κ. Γαζή,  κλπ τί εντολή είχαν πάρει από τους φορείς μας και ποια τοποθέτηση έκαναν για την μαρίνα Ιτέας; 

 Βλέπετε η Μαρίνα Ιτέας ανήκει στο Λιμενικό Ταμείο, που ως Πολιτειακό όργανο του Υπουργείου δεν μπορούσε να προσφύγει. Γι αυτό σε όλη την επικράτεια προσέφυγαν οι αιρετοί. 


Πέραν λοιπόν της προσφυγής από απλούς πολίτες, 

 Στην περιοχή μας ποιοι αιρετοί προσέφυγαν στο ΣτΕ για να κρατηθεί η Μαρίνα στον τόπο;;;...


 Στις 13 Μαίου, θα είναι μεγάλος ο φάκελλος που ετοιμάζεται;;;



   * Στο μεταξύ, το ΤΑΙΠΕΔ στρέφεται προς τις παραλίες!!!

 Εμπλοκή φαίνεται ότι προέκυψε με την παραχώρηση των παραλίων που ανήκουν στην ΕΤΑΔ στο Δήμο Ρόδου. Όπως δηλώθηκε, εξαιρεί από την όλη διαδικασία την παραχώρηση των παραλίων που ανήκουν στην ιδιοκτησία της ΕΤΑΔ. Η εξέλιξη αυτή κρίνεται αρνητική καθώς εκτιμάται ότι το ΤΑΙΠΕΔ προσπαθεί να βάλει χέρι για την αξιοποίηση των πιο τουριστικών παραλιών της Ρόδου...κατ΄αρχήν!!!


 Τουτέστιν, παίρνουμε πίσω ότι έχουμε καταγγείλει για την . Γαζή! Οι υπηρεσίες δεν γνωρίζουν ότι επ'  αυτού του σκεπτικού κινείται: να τις βρουν μολυσμένες και να μην τις διεκδικήσει το ΤΑΙΠΕΔ! 

4 σχόλια:

  1. ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΤΟΣΗ ΜΟΛΥΝΣΗ ΤΟΣΑ ΛΟΓΙΑ !!! ΑΥΤΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ. ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΥΣ. #ΟΙ ΠΟΛΕΙΣ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΥΣ# ΛΕΕΙ Ο ΑΝΤΙΣΘΕΝΗΣ. ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΟΥΜΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΜΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ ΙΔΙΩΤΗΣ ΤΗΝ ΜΑΡΙΝΑ,ΤΙ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΘΑ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΟΙ ΤΣΙΠΡΑΙΟΙ ΑΥΡΙΟ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ παιδί μου μη φοβάσαι! Θα σου βγάλουμε κάρτα ευπαθών ομάδων με επίδομα ΑΜΕΑ. Σε έχουμε σίγουρο στο προγραμματισμό!

      Διαγραφή
  3. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ ΙΔΙΩΤΗΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ Η ΙΤΕΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή