Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Κυριακή 14 Απριλίου 2013

Η Σχολή Γαλαξειδίου διακρίθηκε σε διεθνή διαγωνισμό!!



ΘΕΜΑ: «Συμμετοχή της ΕΠΑ.Σ. Γαλαξειδίου στον 8ο Διεθνή Διαγωνισμό Μαγειρικής Νότιας Ευρώπης στην Θεσσαλονίκη»


Σας ενημερώνουμε ότι οι μαθητές της ΕΠΑ.Σ. Γαλαξειδίου του Υπουργείου Τουρισμού συμμετείχαν στον 8ο Διεθνή Διαγωνισμό Μαγειρικής Νότιας Ευρώπης που διοργανώθηκε από τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδος "ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΖΕΥΣ" στα πλαίσια της HELEXPO – ΔΕΘ με την υποστήριξη της World Association of Chefs Societies (WACS, Παγκόσμια Ομοσπονδία Αρχιμαγείρων) στις εγκαταστάσεις του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Θεσσαλονίκης από 7 έως 10 Μαρτίου 2013.
Στο εν λόγω διαγωνισμό συμμετείχαν είκοσι (20) χώρες, πεντακόσιοι (500) διακεκριμένοι chef και σχολές μαγειρικής από την Ελλάδα και το εξωτερικό, με τους διαγωνιζόμενους μαθητές της ΕΠΑ.Σ. Γαλαξειδίου να διακρίνονται στις κάτωθι κατηγορίες:
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ - ΕΠΑ.Σ. ΓΑΛΑΞΕΙΔΙΟΥ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ:
      1. ΓΛΥΚΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ :     2η Θέση  Ασημένιο Μετάλλιο
      2. ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΠΡΩΤΕΪΝΗ:     3η Θέση  Χάλκινο Μετάλλιο
      3. ΑΡΝΙ              :     4η Θέση  Έπαινος
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:     SCHOOL OF THE YEAR   :     4η Θέση  Έπαινος 


Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΕΠΑ.Σ. Γαλαξειδίου ήταν η μοναδική Ελληνική σχολή που πήρε διάκριση στην κατηγορία καλύτερης γενικής εμφάνισης (School of the Year):
                     1η ΙΣΠΑΝΙΑ
          2η ΚΥΠΡΟΣ
          3η ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ
                   4η ΕΛΛΑΔΑ -  ΕΠΑΣ ΓΑΛΑΞΕΙΔΙΟΥ
  

1 σχόλιο:

  1. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΟΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΗΛΘΕ Η ΣΧΟΛΗ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ,ΑΝΕΒΑΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑΣΗΣ ΚΑΙ ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΜΑΣ ΤΟΣΟ,ΠΟΥ ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ ΡΩΤΑΝΕ ΚΑΙ ΞΑΝΑΡΩΤΑΝΕ ΠΟΙΟΣ ΕΜΠΝΕΥΣΤΗΚΕ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΚΑΙ ΜΑΣ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΞΑΝΑΡΘΟΥΝ ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΑ Η ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΛΦΟΥΣ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή