Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

Καταγγέλλουν τον Δήμο Δελφών την Κυριακή στον μώλο της Ιτέας για τα 17 αδέσποτα της Άμφισσας...

  17 αδέσποτα σκυλιά της Άμφισσας συνάντησαν τραγικό θάνατο από χέρια 
ανάλγητων υπανθρώπων.

 

  Η δημοτική αρχή μέσω του αρμόδιου αντιδημάρχου κ. Μαντζώρου είναι όλο υποσχέσεις, όπως αυτές που δόθηκαν παρουσία της Αντιδημάρχου κας Λαϊνη και της Προέδρου της Δ.Ε. Ιτέας κας Βούλγαρη σε συνάντηση που οι ίδιοι ζήτησαν με τους φιλόζωους Ιτέας και Άμφισσας. 

  Τι υλοποιούν;;;  Μόνο υποσχέσεις που προκαλούν τα συναισθήματά μας για έλλειψη σεβασμού απέναντι στη ζωή!

  Απηυδήσαμε από το έλλειμμα πολιτισμού και ευαισθησίας που μας περικυκλώνει. Σεβόμαστε τη ζωή των ζώων και των αναξιοπαθούντων συνανθρώπων μας, μα πόση μοναξιά νιώθουμε από τους τοπικούς άρχοντες που μόνο τύποις είναι άρχοντες και ελάχιστα ευαίσθητοι σε θέματα περιβάλλοντος (βλ. Λαρνάκι,Σκίτσα), ζωής και αξιοπρέπειας.



  ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΜΩΛΟ ΤΗΣ ΙΤΕΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΤΡΟΠΙΑΣΜΟ ΜΑΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 17 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013 ΣΤΙΣ 7 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ.




ΟΜΑΔΑ ΦΙΛΟΖΩΩΝ ΙΤΕΑΣ

2 σχόλια:

  1. Κύριοι φιλόζωοι Ιτέας
    και βέβαια διαφωνώ με τον τρόπο αυτό θανάτου των ζώων. Νομίζω όμως ότι και η δική σας δράση ήταν ελλιπής. Έχει γεμίσει όλη η Άμφισσα και η Ιτέα με αδέσποτα που έχουν δημιουργήσει αγέλες και είναι επικίνδυνα, για ενήλικες, παιδιά για άλλα ζώα κοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ δηλαδή ανήκεις στους μη φιλόζωους και βλέπεις το θέμα αφ' υψηλού αφού τους "μαλώνεις" για ελλιπή δράση? Γνωρίζεις βέβαια τους λόγους δημιουργίας των αδέσποτων. Τους λόγους αυτούς προσπαθείς να τους πολεμήσεις ή κάνεις την αντίσταση του καναπέ?

      Διαγραφή