Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

Ανακοίνωση του Γραφείου Διοίκησης του Νοσοκομείου Άμφισσας για άρθρο του FokidaTV



ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΜΦΙΣΣΑΣ
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 


           Για ενημέρωση του αναγνωστικού σας κοινού, επισημαίνουμε τα εξής:
ü     Η Απόφαση του Συμβουλίου Διοίκησης στηρίχτηκε σε επίσημη έγγραφη τοποθέτηση  του  Διευθυντή του  Κ.Υ. Ιτέας ο οποίος ανέφερε ότι η Ανακοίνωση απετέλεσε πρωτοβουλία όλων των εργαζομένων του Κ.Υ Ιτέας (ανυπόγραφα!) πλην ενός.  

ü     Ουδέποτε το Συμβούλιο Διοίκησης με Απόφασή του ή οι Υπηρεσίες του Γ.Ν. Άμφισσας προέβησαν  στην υποστολή του πανώ. Σε επίσημη αλληλογραφία με το Διευθυντή του Κ.Υ. ανέφερε ότι άγνωστοι με τη βοήθεια του σκότους το ανήρτησαν και εκτιμούμε εμείς ότι με τον ίδιο προφανώς τρόπο πραγματοποιήθηκε και η υποστολή του.

ü     Η Διοίκηση του Γ.Ν. Άμφισσας δεν είναι σε αντιπαράθεση με τους εργαζόμενους του Κ.Υ. Ιτέας 

3 σχόλια:

  1. Αυτογελιοποιείστε κ Πρόεδρε και κκ της διοίκησης του νοσοκομείου. Η Πρωτοβουλία Πολιτών με ανακοίνωση της τοποθετήθηκε για το πανό το οποίο εσείς κατεβάσατε. Σύντομα όμως θα το ξαναδείτε. Ασχοληθείτε με τα ζητήματα της υγείας που μας καίνε και για τα οποία υποτίθεται ότι είσαστε διοίκηση.Το σύστημα της δημόσιας υγείας καταρέει και εσείς βρίσκετε άλλοθι ασχολούμενοι "με το φύλο των αγγέλων"... Αξιος ο κόπος σας.!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το πλην ενος δεν ισχυει.Πλην πεντε ειναι το σωστο.Απλως αυτος οενας ειναι αυτος που πληγωσε περισσοτερο τον κ Διευθυντη.Αν απορειτε γιατι η απαντηση ειναι μια ''ΑΓΑΠΗ''.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η επαναφορα θεματος απο τον Γεναρη ποιον εξυπηρετει ; Ποιος θελει να δημιουργει και να συντηρει κοντρες ; Εκτος και δεν εχουμε αλλα θεματα και βγαζουμε μπαγιατικα απο το χρονοντουλαπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή