Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

Απάντηση του Προέδρου της "ΚΟΙΝΩΝΙΑ" σε συκοφαντικά δημοσιεύματα για το θέμα των εκτρώσεων

Με αφορμή ακατανόητα και αδικαιολόγητα σχόλια που δημοσιεύθηκαν στο διαδίκτυο, αναφορικά με τον Χριστουγεννιάτικο Χαιρετισμό του Προέδρου της Παρατάξεώς μας, ο κ. Ηλιάδης προέβη στην ακόλουθη επεξηγηματική δήλωση:


  Η Παράταξη «ΚΟΙΝΩΝΙΑ», για το θέμα της ποινικοποιήσεως των εκτρώσεων, θα διενεργήσει πανελλήνιο δημοψήφισμα (έως ότου επιτευχθεί η πλήρης απεμπλοκή και διαφοροποίηση της Πατρίδος μας από το Διεθνές Δίκαιο, με βάση τις πνευματικές Παραδόσεις της Ορθοδοξίας), ώστε όλος ο ελληνικός λαός να αναλάβει τις ευθύνες του επί του θέματος αυτού.
Η Παράταξή μας θεωρεί ότι οι εκτρώσεις είναι έγκλημα και η ποινικοποίησή τους θα ήταν ενδεδειγμένη λύση αν δεν είχε αλλάξει η σύνθεση του ελληνικού πληθυσμού λόγω της αμοραλιστικής πολιτικής που ασκείται στην χώρα μας επί 200 χρόνια.
Η Παράταξή μας, ως πρώτο μέτρο έως το δημοψήφισμα, θα θεσπίσει την κατάργηση της κρατικής νοσοκομειακής καλύψεως των εκτρώσεων.
Το μέτρο αυτό απαλλάσσει τον ελληνικό λαό από την σημερινή κατάσταση της απολύτου συνενοχής, δεδομένου ότι ο ελληνικός λαός φορολογείται σήμερα για να γίνονται οι εκτρώσεις δωρεάν, άρα ο λαός συμμετέχει ενεργά, παρά τη θέλησή του, στις εκτρώσεις.
Η διακοπή της κρατικής καλύψεως των εξόδων νοσηλείας για εκτρώσεις απαλλάσσει τον ελληνικό λαό από τη συμμετοχή του σ' αυτές και το κράτος, τα χρήματα που προϋπολογίζει για την κάλυψη των εκτρώσεων, θα τα προϋπολογίζει ως επίδομα υπέρ των πολυτέκνων.
Συνεπώς, αδυνατούμε να κατανοήσουμε τα αρνητικά σχόλια κατά της «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» επί του θέματος αυτού, τα οποία οφείλονται στην τελεία άγνοια της μέχρι σήμερα συμμετοχής του ελληνικού λαού, μηδέ του κλήρου εξαιρουμένου, στο έγκλημα των εκτρώσεων, αφού, όπως προείπαμε, ολόκληρος ο λαός μας φορολογείται και γι' αυτές.
Τα σχόλια περί «ματωμένων χρημάτων» ως επιδότηση των πολυτέκνων, είναι εντελώς συκοφαντικά και ανυπόστατα αφού η Παράταξη «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» θα προϋπολογίζει επίδομα υπέρ των πολυτέκνων, πράγμα που η πρόβλεψη για τις εκτρώσεις εμποδίζει σήμερα το κράτος να το πράξει.

Ο Πρόεδρος της Παρατάξεως
Μιχαήλ Ηλιάδης

1 σχόλιο:

  1. ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ ΠΕΡΙ ΕΚΤΡΩΣΕΩΝ!Η ΕΚΤΡΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ!ΤΟ ΕΜΒΡΥΟ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ/ΕΣ ΤΟΥ ΤΟ ΑΦΑΙΡΟΥΝ ΕΤΣΙ ΧΩΡΙΣ ΤΙΜΩΡΙΑ.ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΝΕΝΟΣ, ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ!ΕΚΤΡΩΣΗ=ΦΟΝΟΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή