Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ του Κέντρου Υγείας Ιτέας : Βοήθεια!!! Μας κλείνουν...




Η πρώτη επίσημη ανακοίνωση του προσωπικού!



Βοήθεια από τους κατοίκους ζητά το Κέντρο Υγείας Ιτέας για να μην το κλείσουν!

Επίσημη ανακοίνωση σε δυναμικούς τόνους κοινοποίησε το προσωπικό του Κέντρου Υγείας  Ιτέας, ενόψει των δραματικών εξελίξεων που προγραμματίζονται για την λειτουργία και την συνέχειά του…

 Ευθείες είναι οι βολές για την διοίκηση του Νοσοκομείου και για την ενορχηστρωμένη επίθεση που δέχεται η μονάδα καθώς και για την λασπολογία που εκτοξεύεται από κάθε πλευρά!

Άλλωστε το κλίμα και τα …παραλειπόμενα καταγράφονται στο Video του Fokida TV και στην ανακοίνωση του Σωματείου των εργαζομένων του Νοσοκομείου…



                                          ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

            ΤΟΥ  ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ  ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ  ΥΓΕΙΑΣ  


     Συμπολίτες και Συμπολίτισσες,  

   Το επιστημονικό, διοικητικό, νοσηλευτικό και βοηθητικό προσωπικό του Κέντρου Υγείας Ιτέας ενημερώνουμε όλους τους συμπολίτες καθώς και όλους τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής που εξυπηρετούμε, ότι το Κέντρο  έχει και πάλι στοχοποιηθεί και οδηγείται σε μια ακόμη άμεση υποβάθμιση, προάγγελλο, φοβόμαστε, τελικά του ουσιαστικού κλεισίματος ως Κέντρου Υγείας!


   Η επίθεση αυτή δεν προέρχεται από την κυβέρνηση, αλλά δυστυχώς,  έχει αποφασιστεί, οργανωθεί και ενορχηστρωθεί σε τοπικό επίπεδο, μέσα από το ίδιο το Γενικό  Νοσοκομείο  Άμφισσας.

Το μικροβιολογικό εργαστήριο ποτέ δεν λειτούργησε, το ακτινολογικό παραμένει ανενεργό εδώ και 5 χρόνια, οι αιμοληψίες σταμάτησαν πριν 2,5 χρόνια, ο αριθμός των ιατρών συνεχώς μειώνεται.

 Μετά από πρόσφατη μετακίνηση γιατρού του Κέντρου Υγείας στο Λιδωρίκι έχουν μείνει 2 μόνο γιατροί στην πρωϊνή λειτουργία.

    Πώς είναι δυνατόν ένα ακμάζον Κέντρο Υγείας να έχει ουσιαστικά μετατραπεί σε ένα πολυιατρείο με εφημερία (ακόμα υπάρχουσα για την ώρα, γιατί από το Νοσοκομείο εκφράζονται και απόψεις για την διακοπή εφημερίας του);
 
 

 Πώς είναι δυνατόν να αγνοούνται οι ανάγκες μιας  ολόκληρης τοπικής κοινωνίας ;

Συμπολίτες και Συμπολίτισσες,  
 προφανώς κάποιους δεν αφορά η δική σας ταλαιπωρία και ο κίνδυνος που αντιμετωπίζετε εάν συρρικνωθεί κι άλλο ή κλείσει το Κέντρο Υγείας!

  Το προσωπικό του Κέντρου Υγείας Ιτέας ευχαριστεί όλο τον κόσμο για την συμπαράστασή του και την στήριξη που μας δίνει.
   Ο κόσμος και η εργασία μας και προσφορά είναι οι μόνες μας δυνάμεις, οι μεγαλύτερες και οι πιο αποτελεσματικές ενάντια στην προγραμματισμένη υποβάθμιση, τη λασπολόγηση και την συκοφάντηση…

Πριν ενάμισυ χρόνο προσπάθησαν να κλείσουν το Κέντρο Υγείας, αλλά δεν το κατάφεραν γιατί οι πολίτες αντέδρασαν.

Θέλουμε πάλι την δική σας βοήθεια για να απαντήσουμε και πάλι  στην πρωτοφανή επίθεση λάσπης  που δεχόμαστε σαν Κέντρο Υγείας.

Ελάτε, όλοι μαζί να δώσουμε και πάλι την απάντηση που τους αξίζει.

Η υποβάθμιση και το κλείσιμο δεν πρέπει να περάσει!

Άμεση αναβάθμιση!

Ή τώρα ή ποτέ!


                      Προσωπικό του Κέντρου Υγείας Ιτέας
















4 σχόλια:

  1. Κάποιοι εκλεκτοί του ΠΑΣΟΚ οι οποίοι ζουν και σπαταλούν την Ζωή τους στην Άμφισσα έχουν βάλει να εξοντώσουν την Ιτέα. Μεθοδεύουν μέσα στα πλαίσια των περικοπών και του Καλλικράτης να υποβαθμίσουν ακόμα και τον χώρο της Υγείας μετά το κλείσιμο του Αστυνομικού Τμήματος όπως ακούγεται και την προσπάθεια που κατέβαλαν πλην ανεπιτυχείς για το κλείσιμο του Πυροσβεστικού Σταθμού. Ο Ολοκληρωμένος σκοπός τους θα αποτύχει. Μαζικά όλοι οι Όμοροι πρώην Δήμοι θα δώσουν την απάντηση που πρέπει. Πρέπει να καταλάβουν ότι εάν η Άμφισσα δεν είχε τις Δημόσιες Υπηρεσίες τη θα είχε να προσφέρει στην τοπική οικονομία. Η Ηγεσία της τοπικής Αυτοδιοίκησης Πρώτου και Δευτέρου βαθμού να βγει πλέον ανοιχτά και να τοποθετηθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μαλλον τα παιδια παιζει γιατι αν δουλευαν δεν θα ειχαν τοση αγωνια για ενα θεμα που ποτε δεν εχει προκυψει...και αφηστε τους κατοικους στην ησυχια τους...ολοι εσεις που ασχοληστε δεν εχετε αγωνιες γιατι και μισθους παχουλους εχετε και συνταξεις και να φατε και να πιοιτε ελεος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εκεινο το ΄΄λυκος στα προβατα ΄΄ το ξερουμε ολοι γι αυτο καποιοι θα πρεπει να ειναι πιο προσεκτικοι οταν ανευ λογου ξεσηκωνουν τον κοσμο.Ποτε και πουθενα δεν ειδα ,δεν ακουσα, δεν διαβασα για κλεισιμο τοτ Κ.Υ εκτος απο την διακινηση της ιδεας απο δυο-τρεις τυπους που το κανουν θεμα καθως και η σελιδα σας .Πιστευω οτι στην προσπαθεια τους καποιοι να αποκτησουν ερεισματα στην τοπικη κοινωνια κανουν κακο ,πολυ μεγαλο κακο και οταν θα ερθει ο ΄΄λυκος ΄΄ δεν θα σας πιστευει κανεις.Ειναι γεγονος οτι υπο τις παρουσες συνθηκες το ΚΥ πρεπει να προσαρμοστει στις καινουργιες αναγκες για την καλυτερα κατα το δυνατο ανταποκριση στο ρολο του.Αυτοι που στρεφονται κατα του νοσοκομειου κανουν υπερτατο κακο και θα πρεπει να ξερετε οτι το νοσοκομειο ειναι η πρωτη και σημαντικοτερη επιλογη, και επιτελους κανεις δεν θελει να κλεισει το ΚΥ το οποιο παρεπιπτοντως δεν ειναι περιουσια και τσιφλικι ΚΑΝΕΝΟΣ παρα μονο του λαου της περιοχης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ αναγνώστη, η σελίδα μας μια που αναφέρεστε, καταγράφει τα γεγονότα και τις θέσεις διαμαρτυρίας... Συνεπώς να μας επιτρέψετε να σας ενημερώνουμε για όσα δεν πέφτουν στην αντίληψή σας για τον απλούστατο λόγο ότι πολλές φορές άλλα γίνονται και άλλα γνωστοποιούνται!
      Όσο για το Νοσοκομείο, όταν προέκυψε θέμα βάλαμε στήθος και αντιμετωπίσαμε την τότε πολιτική ηγεσία και άλλα πολλά ακόμη μέχρι που ο τότε υφυπουργός μας αποκάλεσε στην Βουλή "κίτρινα παπαγαλάκια της Φωκίδας που κινητοποιούν τον κόσμο".
      Προφανώς σας διαφεύγουν κάποια πράγματα, ίσως επειδή δεν είχατε την θέση σας τότε... όσο για τώρα, όπως τότε κερδίσαμε όλοι μαζί για το Νοσοκομείο, έτσι και τώρα θα το κάνουμε, πάλι όλοι μαζί... και αναφέρομαι στον κόσμο και μόνο!

      Διαγραφή