Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

Κοινωνία: Πέφτουν οι μάσκες στην Βουλή....



Η Ελληνική Βουλή ετοιμάζεται να ψηφίσει τα εξοντωτικά μέτρα για τον Ελληνικό λαό, ο οποίος ζει το δικό του δράμα. Οι βουλευτές προστατευμένοι από χιλιάδες αστυνομικούς, θα αποφασίσουν αν θα συνεχίσουν να επιτρέπουν να μετατρέπεται η Χώρα σε προτεκτοράτο, ή όχι.
Τα πρώτα σημάδια είναι αρνητικά. Το πολίτευμα της κατ’ επίφαση δημοκρατίας που ζούμε – γιατί πρόκειται ουσιαστικά για κοινοβουλευτική δικτατορία – εκτρέπεται επικίνδυνα με την λογοκρισία στις ανεξάρτητες φωνές, που επιβάλλεται άνωθεν. Δεν υπάρχει διάλογος για την αντίθετη άποψη.
Καλούμαστε να αποφασίσουμε, ενώ δεν ξέρουμε ποιες άλλες επιλογές έχουμε. Κρύβονται επιμελώς, με φασιστική θρασύτητα, οι αντίθετες φωνές, ιδιαιτέρως οικονομικών επιστημόνων, Ελλήνων και ξένων, που μιλούν για το αδιέξοδο της πορείας μας. Κρύβονται αυτές οι φωνές, γιατί δίνουν λύσεις, αντίθετες όμως με τα συμφέροντα των τραπεζιτών και του πολιτικοοικονομικού κατεστημένου που διαπλέκεται μαζί τους. Αυτό που προωθείται είναι η νέα ολιγαρχία που θα ελέγχει απόλυτα ολόκληρη την οικονομική και πνευματική ζωή της Χώρας.
Αυτή η μάχη δίνεται! Θα καταστραφεί η μεσαία τάξη που είναι η βάση της δημοκρατίας; Θα επιβληθεί στην κοινωνία μας η κινητή δουλεία χωρίς δικαιώματα, γιατί ένας καταχρεωμένος άνεργος είναι καταδικασμένος να μην έχει δικαιώματα στη ζωή;
Οι νεογραικύλοι που κυβερνούν οδήγησαν τη Χώρα στην λαιμητόμο, με τα ψέματα για την δήθεν σωτηρία της. Το μόνο που έχει ανάγκη η Πατρίδα μας είναι η απαλλαγή από αυτούς. Από αυτούς οι οποίοι προκάλεσαν, αλλά και ενσαρκώνουν την ίδια την κρίση.
Έως πότε θα τους ανεχόμαστε; Έως πότε τα δήθεν Ελληνικά κόμματα της Βουλής, μαριονέτες των ξένων, θα κυβερνούν τούτο τον τόπο;
Έλληνες επαναστατήστε επιτέλους!
Μας πρόδωσαν, μας έκλεψαν τα όνειρα, τώρα παίρνουν και τις ζωές μας…


ΚΟΙΝΩΝΙΑ:  ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ συνεχιστών του ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου