Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

Μείωση αντιδημάρχων και ειδικών συνεργατών στο δήμο προτείνει η αντιπολίτευση...



    Δείτε τα νέα της γειτονιάς μας...

Στα ημέτερα,  η αντιπολίτευση του κ. Καραχάλιου έχει καμιά πρόταση για τις υποχρεώσεις του Δήμου;
... εκτός εάν έχει φύγει η Κατάρ...α από πάνω μας! 




   

Μείωση αντιδημάρχων και ειδικών συνεργατών στο δήμο Μεσολογγίου προτείνει ο Γ. Αναγνωστόπουλος...


Στο ζήτημα που έχει προκύψει στο δήμο Μεσολογγίου, από την μη τήρηση των συμβατικών υποχρεώσεων του δήμου - με ευθύνη της δημοτικής αρχής.. αναφέρεται ο πρώην δήμαρχος Μεσολογγίου ...

....αναφορικά με την έλλειψη ρευστότητας και την οικονομική στενότητα που επικαλείται για την μη καταβολή των δόσεων είναι ακόμη ένα τέχνασμα διότι ο δήμος κάλλιστα θα μπορούσε να είχε εξοικονομήσει πόρους, από τη μείωση των αντιδημάρχων και των ειδικών συνεργατών, καθώς πλέον είναι κοινά αποδεκτό ότι αυτοί αποτελούν αποτέλεσμα προεκλογικών συμφωνιών και δεσμεύσεων και μόνο, αφού ελάχιστα έχουν προσφέρει, σε σχέση με τη δαπάνη που επιβαρύνεται ετησίως ο δήμος.» 


3 σχόλια:

  1. Σε μας να δεις εργο που εχουν να παρουσιασουν οι αντιδημαρχοι.Καθε χωριο και αντιδημαρχος και τα σκουπιδια γεμιζουν τις πολεις και τα χωρια του δημου (για την Δεσφινα δεν ξερω) τα αδεσποτα εχουν γεμισει τουλαχιστον την Αμφισσα και πια, γυριζουν σε αγελες με οτι σημαινει αυτο, το θαυμαστο εργο του παρκινγκ στην Αμφισσα εργο αλλου αντιδημαρχου, τα συνεχομενα κονδυλια για ψηλου πηδημα σε περιοδο ενδειας των ταμειων προς την Ιτεα (βοηθητικα γηπεδα -εκδηλωσεις-γιορτες κ.λ.π) εργο θαυμαστο αλλης αντιδημαρχου και δεν εχουν τελος ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ.Αρα και να παψουν να υπαρχουν ολοι αυτοι οι φωστηρες λιγο θα μας λειψουν μονο που θα μεινουν επιπλεον λεφτα στο ταμειο.Οσο για τους συμβουλους δεν το συζητω αν χρειαζονται σε ενα ανυπαρκτο εργο εκτος οτι βολευουμε κουμπαρους και παρακοιμωμενους-ΕΣ αυτοι κι αν δεν χρειαζονται με τιποτα και πρεπει σημερα κιολας να πανε σπιτια τους ,και δεν τολμα κανεις να τους διωξει αν εχουν τσιπα θα πρεπει να φυγουν μονοι τους αντι να απομυζουν τον δημοτικο κορβανα και χρησιμοποιουν τα γραφεια του δημου (αν πηγαινουν) για αραλικι και εκτελεση των προσωπικων τους επιδειωξεων.Προτεινω μεχρι να ξεκουμπηστουν ολοι αυτοι να μην πληρωνουμε νερο και κλησεις στον δημο .Κατι πολιτες .....πως τους λεγανε που ειναι τωρα να ξεσηκωσουν τον κοσμο να μην πληρωνει τον δημο οπως εκαναν στο παρελθον για το χαρατσι της ΔΕΗ;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το να μειωθούν οι Αντιδήμαρχοι το μόνο που θα καταφέρεις είναι να μην δουλεύει ο Δήμος. Το σωστό είναι να μειωθούν οι αποδοχές τους σε τέτοιο βαθμό ώστε να είναι βιώσιμος οικονομικά ο Δήμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εκλεγμενη Δημοτικη Συμβουλος αντι να φροντιζει το συμφερον τουτοπου της αυθαιρετει κοβοντας τα δενδρα στα παρτερια της Αστιγγος . Ντροπη και αισχος για τους διοικουντας αυτη την πολι.Ντροπη για οσους τους ανεχονται.Ευγε σε ολους για τις ενεργειες που κανουν να αποτρεπουν τετοια φαινομενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή