Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΟΝΕΩΝ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΣΣΑ



  Το Κέντρο Πρόληψης Χρήσης Εξαρτησιογόνων Ουσιών Φωκίδας πρόκειται να πραγματοποιήσει φέτος σεμινάριο γονέων στην Άμφισσα.

  Σκοπός του σεμιναρίου είναι η ενίσχυση του γονεϊκού ρόλου των συμμετεχόντων καθώς και η ευαισθητοποίησή τους σε θέματα πρόληψης και προαγωγής της υγείας των παιδιών τους στις σύγχρονες, αντίξοες συνθήκες κρίσης.

  Το σεμινάριο θα πραγματοποιείται κάθε Τετάρτη, απόγευμα, στον χώρο του Κέντρου Πρόληψης. Θα ολοκληρωθεί σε 12 εβδομαδιαίες δίωρες συναντήσεις με κύριους θεματικούς άξονες τους εξής: Ανάγκες παιδιών και γονέων, επικοινωνία στην οικογένεια, αυτοεκτίμηση, πρόληψη βίας και επιθετικότητας εντός και εκτός σχολείου, πρόληψη εξαρτήσεων.

 Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων, οι γονείς θα έχουν τη δυνατότητα να ανταλλάξουν απόψεις, εμπειρίες και προβληματισμούς με άλλους γονείς, σχετικά με τα θέματα που θα αναπτυχθούν.

  Το σεμινάριο, όπως και κάθε άλλη δράση του Κέντρου Πρόληψης, είναι δωρεάν για τους συμμετέχοντες.

  Αιτήσεις θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου, στα γραφεία του Κέντρου Πρόληψης (Αλέκου Ξηρού) από τις 9.00πμ ως τις 3.00μμ. Η πρώτη συνάντηση θα γίνει το απόγευμα της Τετάρτης 31 Οκτωβρίου.

  Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενες και ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στη γραμματεία του Κέντρου, στα τηλέφωνα 22650.23590 και 22650.23837.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου