Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ




 του Διεθνολόγου Αντώνη Γρυπαίου



polemos

  Η Τουρκία σήμερα ευρίσκεται μεταξύ Σκύλας & Χάρυβδης. Ανάμεσα σε συμπληγάδες πέτρες, με κίνδυνο να τη συνθλίψουν.
Όπως η Ελλάδα αντιμετωπίζει οικονομική κρίση, η Τουρκία αντιμετωπίζει κρίση Γεωπολιτικής και Γεωστρατηγικής.
Ο τετραπέρατος Ερντογάν, με το κουτοπόνηρο Νταβούτογλου, (Το στρατηγικό βάθος του έλλειπε), προσπαθούν να ελιχθούν ανάμεσα σε συμπληγάδες πέτρες. Πολλοί αναλυτές των φαινομένων αυτών λέγουν ότι, η γενική επιστράτευση στη Τουρκία, δεν αφορά επίθεση κατά της Συρίας, αλλά επίθεση κατά της Ελλάδος! Γιαυτό ο Τούρκικος Στρατός δυναμίτησε πρόσφατα όλες τις γέφυρες στον Έβρο ποταμό, για ότι ήθελε προκύψει... Προμηθεύεται πλωτές γέφυρες για να γεφυρώσει το ποτάμι με σκοπό να περάσουν τα Τούρκικα άρματα στην Ελληνική Θράκη, και κάνει ασκήσεις διάπλου του ποταμού με πλωτά άρματα μάχης.
Όπως αναρτήθηκε στο διαδίκτυο, η στρατιωτική επίθεση της Τουρκίας εναντίον της Ελλάδος, με επιτελικό σχεδιασμό του Αμερικάνικου Σιωνιστικού πενταγώνου, έχει σχεδιασθεί να συμπαρασύρει τους λοιπούς στρατούς του άξονος Βουλγαρίας-Αλβανίας-Σκοπίων-Τουρκίας, εναντίον της Ελλάδος.
Εάν η Τουρκία, κατόπιν εντολών των Σιωνιστών Παντοκρατόρων, τολμήσει νέο Βαλκανικό πόλεμο, για χάραξη νέων συνόρων στα Βαλκάνια, κατά παράβαση των συμφωνιών της Λωζάνης, του Β! Βαλκανικού πολέμου, τότε η Ρωσία δεν θα μείνει αμέτοχη, αφού έτσι η Ρωσία στραγγαλίζεται στο βορρά, μακριά από τις θερμές θάλασσες του Αιγαίου. Η Τουρκία έχει υπογράψει διεθνείς συμφωνίες για ελεύθερη ναυσιπλοϊα στα στενά του Βοσπόρου και των Δαρδανελίων. Εάν κλείσουν τα στενά και το Αιγαίο, προς όφελος του Σιωνιστικού ΝΑΤΟ, και των Σιωνιστικών ΗΠΑ, τότε είναι σαν να βάζει η Τουρκία θηλιά στο λαιμό της Ρωσίας, γιαυτό λέμε ότι η Ρωσία θα ενεργήσει κεραυνοβόλα- θέλει δε θέλει- στο πλευρό της Ελλάδος, για τα δικά της γεωστρατηγικά συμφέροντα, έστω και αν δεν ζητηθεί Ρωσική βοήθεια από τη δουλική προς το ΝΑΤΟ δοσιλογική μασονική κυβέρνηση των Αθηνών. Η Ρωσία θα κρατήσει ανοιχτά τα στενά και το Αιγαίο, έστω με πόλεμο, για τις κινήσεις των Ρωσικών ενόπλων δυνάμεων.
Αυτό το γνωρίζει ο πανέξυπνος Ερντογάν, γιαυτό διστάζει, έστω και αν πιέζεται από τις Σιωνιστικές ΗΠΑ & ΝΑΤΟ προς τούτο.
Αυτός είναι ο λόγος που η Ελληνική μασονική κυβέρνηση δεν τολμά να ανακηρύξει την Ελληνική ΑΟΖ. Οι Τούρκοι επιδιώκουν ολική ανατροπή ισορροπίας δυνάμεων στο Αιγαίο, με σκοπό να καταλάβουν τα Ελληνικά νησιά, και να χαράξουν Τούρκικη ΑΟΖ, με στόχο και σκοπό την ενέργεια, και τα κοιτάσματα πετρελαίων και φυσικού αερίου, για τα συμφέροντα των Σιωνιστικών εταιριών πετρελαίου της Σιωνιστικής Δύσης. Άραγε το Αιγαίο σε 5 χρόνια από τώρα, θα είναι Ελληνικό;;; Εν τω μεταξύ οι παραβιάσεις στον εναέριο και θαλάσσιο χώρο του Αιγαίου συνεχίζονται.
Η Σιωνιστική Τρόϊκα, παίζοντας το παιχνίδι των Τούρκων ζητά εθνοκάθαρση των νησιών του Αιγαίου, για να προωθηθούν τα σχέδια των Τούρκων, που είναι και δικά τους σχέδια, για ενεργειακή αρπαγή!
Οι Τούρκοι ετοιμάζουν «casus belli» και για ΑΟΖ, αφού ο κουτοπόνηρος μεμέτης Νταβούτογλου λέει στην Ελλάδα, «Όχι σε μονομερή ανακήρυξη». Οι Τούρκοι βλέπουν με χαρά μια φοβισμένη Ελλάδα λόγω εφιαλτών Μασόνων Σιωνιστών πολιτικών, αφού δεν προχωρούν στην επέκταση των χωρικών υδάτων στα 12 ν.μ., αφήνουν τα Τούρκικα πλοία και αεροπλάνα να κάνουν περίπατο στο Ελληνικό Αιγαίο, να το θεωρούν Τούρκικη θάλασσα, δεν προχωρούν σε ανακήρυξη της Ελληνικής Α.Ο.Ζ., δεν προωθούν την εκμετάλλευση των δικών μας ενεργειακών αποθεμάτων, αφήνουν την Ελληνική Θράκη και τα νησιά, στο έλεος των Τούρκων, και γενικά αδιαφορούν για ότι εθνικό θέμα, δικαίωμα, και συμφέρον.
Με τέτοιο φοβισμένο, άτολμο, και ηττοπαθή γείτονα, λόγω μασόνων πολιτικών, η Τουρκία κάνει παιχνίδι μόνη στη περιοχή, ενώ έχει σοβαρά προβλήματα Γεωστρατηγικής, και Γεωπολιτικής, τα οποία οι δοσίλογοι μασόνοι πολιτικοί μας δεν εκμεταλλεύονται.
makeleio

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου