Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

ΕΒΕ Φωκίδας: οι ..παράπλευρες απώλειες!

  
 Απίστευτα τα όσα συμβαίνουν στο Επιμελητήριο Φωκίδας σαν ...παράπλευρες απώλειες!


   Μετά την δημοσίευση της πρόσκλησης από το ΕΒΕ όπου αναφέρεται: "Ενημέρωση για την  παραίτηση του κ.  Π.Δημητρίου από την «Επιτροπή Πρόσληψης» και την αντικατάστασή του" , επικοινωνήσαμε  με το προαναφερόμενο μέλος του Δ. Σ. προκειμένου να ενημερωθούμε για τον χρόνο και τον λόγο της παραίτησης.

   Μετά από άρνησή του να αναφερθεί, επικοινώνησε μαζί μας ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Γαζής ο οποίος μας μετέφερε νομική  απειλή σχετικά με το άρθρο, δηλαδή την δημοσίευση της πρόσκλησης του φορέα του! 

   Προφανώς, το πρόβλημα εστιάστηκε στον τίτλο, ο οποίος επαναλαμβάνει τα γραφόμενα της πρόσκλησης! Το όνομα που αναφέρεται στον τίτλο, είναι του κ. Δημητρίου, με τον οποίο εμείς είχαμε προηγούμενα μιλήσει και ο οποίος δεν μας είπε τίποτα περί απειλών...άλλωστε δεν μπορούσε εκ των πραγμάτων να γίνει αυτό. 

   Κατόπιν αυτού ερωτάται ο κ. Πρόεδρος του ΕΒΕ ποιον εκπροσωπούσε όταν μας μετέφερε αυτή την ...απειλητική διάθεση, και 

 ο κ. Γιογάκης,  εάν γνωρίζει τον λόγο που ο επικεφαλής του αντίπαλου συνδυασμού και πρόεδρος του ΕΒΕ προειδοποιεί για λογαριασμό δικού του Συμβούλου...χωρίς οι δυό τους (Γιογάκης και Δημητρίου ) να γνωρίζουν σχετικά;;;

  Σε κάθε περίπτωση, οι απειλές έχουν όνομα και προσδιορίζονται νομικά...

8 σχόλια:

  1. ΑΣΤΟ ΠΕΝΝΥ, Η ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΕΝΟΣ SITE ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΝΕΤΑΙ. ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΕΝΩ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΟΣ ΘΕΣΜΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΟΥ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ. ΓΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΣΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΣΧΟΛΙΟ ΘΕΣ ΩΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλέ μου ανώνυμε αναγνώστα,
    από τα γραφόμενά σου γίνεται αντιληπτό πως δεν είσαι νομικός.
    Ίσως κάπως ενοχλημένος. Σίγουρα πάντως συμβουλευτικός απέναντί μου.
    Σ'ευχαριστώ γι΄αυτό. Και για την συμμετοχή, φυσικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κυρία Τσακίρη
    Κάποιος μπορεί να έχει τόση ικανότητα και πείρα απο τη ζωή και τη κοινωνία, που μπορεί να σταθεί καλύτερα απο πολλούς «γραμματιζούμενους κατά το δοκούν».... να είναι καλύτερος δέκτης των μηνυμάτων, καλύτερος στη χάραξη μιας πορείας, στη λήψη αποφάσεων ..... Τι κάνεις με τους άσχετους, αυτούς που μπορεί να κατέχουν πιθανώς και μια θέση σε ένα φορέα και να μη ξέρουν που βρίσκονται και τι λένε, σαν τον κ. ανώνυμο ( 7:44μ.μ. )
    Κάτι...τέτοιους ...προσπέρασέ τους..... κατά το δοκούν, π.αντα…
    Ευχαριστώ για τη φιλοξενία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για την ταμπακιέρα θα μας απαντήσει κανείς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Κ. ΓΑΖΗΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ. ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΚΟΝΙΑΚΟΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. τι ασχολείστε με ανοησιες; αρκει να καβαλήσεις μια μηχανη σουζουκι και να σου παίρνει ο στρατηγος άνεμος τα μαλλιά ! είσαι θεός! άντε ζήστε τη ζωη σας και αφήστε το κοσμο ήσυχο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΥΤΟΣ Ο ΣΧΟΙΝΑΣ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ. ΜΕ ΤΟΣΗ ΔΟΞΑ ΣΤΟ ΕΒΕ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΠΕΘΑΝΕ;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή