Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Τα κομματικά γραφεία και η... κλωτσοπατινάδα!

 Επεισοδιακή συνεδρίαση σε κομματικά  γραφεία σε κεντρικό σημείο της πρωτευούσης  έλαβε χώρα πριν λίγες ημέρες...



   Εξ αρχής το κλίμα δεν ήταν πολύ αισιόδοξο διότι οφείλουν πολλά ενοίκια και τα λειτουργικά έξοδα αποδεικνύονται μη αντιμετωπίσιμα.

   Ειπώθηκε ότι περιμένουν βοήθεια από το Οργανωτικό του κομματικού φορέα στο οποίο πρόσκεινται και αποφασίστηκε να κληθεί η πολιτική ηγεσία προκειμένου να ενημερωθεί και να δραστηριοποιηθεί, αφού θα ήταν πολύ άσχημο επί των ημερών να κλείσουν τα γραφεία...

Αφέθηκε όμως και κάποια αχτίδα ελπίδας λόγω προσέγγισης γνωστού επιχειρηματία που δραστηριοποιείται σε πολλούς τομείς αλλά ανήκει σε άλλο κομματικό φορέα... επιβεβαιώνοντας την λαϊκή σοφία: το ένα χέρι νίβει το άλλο και τα δυο το πρόσωπο! 

Στην διάρκεια λοιπόν αυτής της πολλά υποσχόμενης συνεδρίασης, πρόεδρος ορεινής τοπικής  από περιοχή που έχει καημό με το εκλογικό αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών επετέθη φραστικά σε  πρώην πρόεδρο της κομματικής οργάνωσης και ακολούθησαν σκηνές απείρου κάλλους...

Χρειάστηκε να περάσει αρκετή ώρα με...κλωτσοπατινάδα για να ηρεμήσουν τα πνεύματα ενώ οι υπόλοιποι είχαν αποσυρθεί σε παράπλευρο γραφείο για να μην εμπλακούν! 

Οι χαρακτηρισμοί πήγαιναν κι έρχονταν πριν τελικά, ηρεμήσουν τα πράγματα και συνεχιστεί η συζήτηση περί οικονομικής διεξόδου...

9 σχόλια:

  1. Καταλαβαίνουμε όταν θα φτιάχνονται συνδυασμοί για τις δημοτικές εκλογές τι θα γίνεται. Τώρα τσακώνονται για θέση διευθυντή δυο μεγαλοστελέχη (λέμε τώρα)! Καλά μας γέλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγνώμη, αλλά το άρθρο σας δυσκολεύομαι να το καταλάβω. Μπορείτε να με βοηθήσετε;
    αν είναι να αρθρογραφείτε για να καταλαβαίνετε μόνο εσείς ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητέ αναγνώστη,

    Εάν είστε επισκέπτης, ετεροδημότης ή μετανάστης, ευχαρίστως να σας ενημερώσουμε.

    Σε κάθε περίπτωση ευχαριστούμε για την συμμετοχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙΠΟΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλά λέει ρε παιδιά από που κατεβήκατε; μέχρι απέναντι ακούγονταν οι φωνές και τα μπ..μετά ησύχασαν και δεν έτρεχε τίποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. εγκο ντοπιο αλλα ντεν καταλαμπαινει τιποτις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  7. Ο ΜΕΝ ΤΕΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΑΚΟΜΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΕΣ ΣΟΒΑΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ.Ο ΔΕ ΟΡΕΙΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΤΥΠΟΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ. ΑΝ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΔΕΝ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΑΥΤΑ ΑΤΟΜΑ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΟΜΑΤΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ.ΞΕΣΑΒΟΥΡΙΑΣΜΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.ΑΛΛΙΩΣ ΑΥΤΗ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΟΙΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ !
    ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΝ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΤΟΝ Φ... ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΜΕ ΟΣΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΑΥΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΠΟΙΟ ΚΑΠ...ΩΣ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΒΑΡΥΤΗΤΑ, ΤΟΤΕ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΜΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΩΝ ΕΝΟΙΚΙΩΝ ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΠΡΙΝ ΣΗΚΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ. ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΝΥΔΑΤΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΤΟΠΟ, ΟΠΩΣ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑ ΒΟΛΕΥΤΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟΣΟ..... ΚΟΥΡΑΖΕΤΑΙ....ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή