Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

"Ναυμαχία" στο τοπικό Συμβούλιο Ιτέας για τις βραβεύσεις της Αγκάλης!!




ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 


του  Συμβούλου   Αντιπολίτευσης  
 Δημοτικής Ενότητας Ιτέας 
κ. Θανάσης Κουφάλη



   Στις 28 Σεπτεμβρίου 2012 και ώρα 12 το μεσημέρι έγινε συνεδρίαση του Συμβουλίου της Δημοτικής Ενότητας Ιτέας. 

 Το δεύτερο θέμα στην ημερήσια διάταξη ήταν «καθιέρωση βραβεύσεων την ημέρα εορτασμού της Δημόσιας Τοπικής Εθνικής Εορτής ΝΑΥΜΑΧΙΑ ΤΗΣ ΑΓΚΑΛΗΣ».

  Κατά την διάρκεια της συνεδρίασης αποφασίσαμε ομόφωνα να καθιερωθεί η βράβευση με αναμνηστική πλακέτα για ανθρώπους πού προσέφεραν στην τοπική κοινωνία μας αλλά και ευρύτερα στην Πατρίδα μας  σπουδαίο έργο (κοινωφελές, ερευνητικό κ.λ.π.).

Όλα αυτά αποφασίσθηκαν για τα επόμενα χρόνια και η απόφαση μας αυτή δεν έχει σχέση με τις βραβεύσεις πού θα γίνουν αύριο 29 Σεπτεμβρίου 2012. Για τις εν λόγω βραβεύσεις δεν έγινε ουδεμία συζήτηση στο Συμβούλιο(υπάρχουν και τα πρακτικά προς επιβεβαίωση) και δεν γνωρίζουμε ούτε πόσοι θα βραβευθούν –βραβεύσεις αναφέρει το πρόγραμμα των εκδηλώσεων-ούτε τα ονόματα των.

Αυτές οι βραβεύσεις είναι επιλογή της κ. αντιδημάρχου  ενδεχομένως δε και άλλων συμβούλων  και καλύπτονται οικονομικά από χορηγίες ιδιωτών όπως η κ. αντιδήμαρχος με ενημέρωσε τηλεφωνικά σήμερα όταν ζήτησα πληροφορίες.
Τονίζεται για μια ακόμη φορά ότι το Συμβούλιο μας δεν έχει ουδεμία σχέση και η απόφαση  για καθιέρωση βραβεύσεων είναι για τα επόμενα χρόνια.

Ιτέα 28 Σεπτεμβρίου 2012


Θανάσης Κουφάλης
Σύμβουλος Αντιπολίτευσης Δημοτικής Ενότητας Ιτέας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου