Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

Καταγραφή εστιών μόλυνσης στην Φωκίδα από τον Μπακομήτρο



Συνεχίζοντας το έργο του ο Αντιπεριφερειάρχης  Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, αρμόδιος για θέματα Υγείας και υπεύθυνος της  εντομοκτονίας και της κουνουποκτονίας  στην Περιφέρεια,  Κώστας  Μπακομήτρος, επιβλέπει προσωπικά την διεξαγωγή  επαναληπτικών ψεκασμών στην Φωκίδα, ιδιαίτερα  στην περιοχή της Ιτέας και του Γαλαξειδίου, από όπου προκύπτει και το μεγαλύτερο πρόβλημα. 

 Στην προσπάθεια μείωσης των εστιών αναπαραγωγής των κουνουπιών ο κ. Μπακομήτρος  ζήτησε ενημέρωση για τα σημεία στα οποία υπάρχουν υπαίθριοι οικισμοί ΡΟΜΑ αλλά και συγκέντρωσης αλλοδαπών, προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι εστίες μολύνσεως, Δεν χρειάζεται φυσικά να πούμε και σε τι άλλο εξυπηρετεί και βοηθά αυτή η καταγραφή και ο έλεγχος των εστιών τόσο για την διαμονή  μεγάλου αριθμού μεταναστών από χώρες όπου ενδημεί η ελονοσία όσο και για την πορεία  καταπολέμησης των κουνουπιών.





Να επαναλάβουμε ότι ο  κ. Μπακομήτρος, ο οποίος  είναι ένας εξαιρετικά αποτελεσματικός και υπεύθυνος  άνθρωπος,( δεν είναι καθόλου τυχαίο που πλειοψηφεί σε κάθε εκλογική αναμέτρηση συγκεντρώνοντας το διπλάσιο!  ποσοστό από όλους)  μας ενημερώνει διαρκώς για την πορεία του θέματος.

 Πρόγραμμα της εβδομάδος:

Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας
Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας

Θέμα: Πρόγραμμα παρεμβάσεων-δειγματοληψιών
Έργο:Ανάθεση Στερεάς Ελλάδας Ιούνιος 2012

Σας αποστέλλουμε το Πρόγραμμα περιαστικών συνεργείων ψεκασμού
Από Δευτέρα  έως Παρασκευή

Για την τρέχουσα εβδομάδα:
Πέμπτη: Δήμος Δελφών
Παρασκευή : Δήμος Δελφών – Δήμος Δωρίδας

 Οι ψεκασμοί εκτελούνται σε όλα τα υποδεικνυόμενα σημεία όλων των δημοτικών διαμερισμάτων ανά εβδομάδα από τα συνεργεία  


   Γι΄  άλλη μια φορά θα υπερθεματίσουμε ότι είναι παρήγορο να διαπιστώνει ο πολίτης την ύπαρξη αιρετών με ικανότητα και κυρίως υπευθυνότητα απέναντί του. 

 Αυτό για τα ποσοστά, σα να εξηγείται…
Και για τα τσαχπίνικα  ποσοστά κάποιων άλλων εξηγείται...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου