Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Τριγμοί και σεισμοί...




  Δήλωση –έκπληξη σήμερα στην εκπομπή μας του Σαλωνίτη κ. Ευάγγελου Παπούλια, σχετικά με πρόταση του Πάνου Καμμένου στον δήμαρχο Δελφών κ. Νίκο Φουσέκη, να  ηγηθεί του ψηφοδελτίου των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» στην Φωκίδα.
 Σύμφωνα με τον κ. Παπούλια, εάν ο κ. Φουσέκης κατέβαινε υποψήφιος βουλευτής με τον Πάνο Καμμένο, ή και με άλλο κομματικό φορέα, θα έπαιρνε την έδρα και θα κέρδιζε ένα μεγάλο ποσοστό του εκλογικού σώματος του Νομού. Περί αυτού συμφωνούμε κι εμείς.
 Άλλωστε πάντα υπάρχουν τρόποι να μετρήσει κανείς την δύναμη και την δυναμική του… το καλό το παλικάρι ξέρει κι άλλο μονοπάτι. 

Ένα άλλο στοιχείο της συνέντευξης αφορούσε το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. όπου κατά την εκτίμηση του κ. Παπούλια θα επικρατήσει ο Κώστας Παπαθανασίου. Σε ερώτησή μας σχετικά με την διεισδυτικότητα της κυρίας Μανδρέκα που θα περίμενε κανείς να διαπιστώσει ο κ. Παπούλιας,  ως παλαιός σύντροφος και συναγωνιστής στο αντάρτικο ψηφοδέλτιο του Τάκη Μανδρέκα στις Νομαρχιακές εκλογές του 2002, απάντησε: θα δούμε αν θα επαληθευτούμε!
 Για τον κ. Τάσο Φλώρο ανέφερε ότι επανειλημμένα ήταν υποψήφιος χωρίς επιτυχία, αν και είναι εξαιρετικά αξιοπρεπής άνθρωπος…

 Από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ αίσθηση έκανε η δήλωση του κ. Γιώργου Δρακάκη μέλους της Νομαρχιακής Επιτροπής  ΠΑΣΟΚ   Φωκίδας  για την υποψηφιότητα του κ. Λουκά Αναγνωστόπουλου, χαρακτηρίζοντας ως ατυχή την στιγμή!!!…Ο κ. Δρακάκης πριν λίγες ημέρες, αναφερόμενος στην μαζική παραίτηση των μελών και του Γραμματέα της Νομαρχιακής Φωκίδας,  μας είχε δηλώσει ότι Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ πρέπει κατά την άποψή του να διαλυθούν!!

Παράλληλα με αυτά, αλλά όχι άσχετα, σας είχαμε πληροφορήσει σε προηγούμενο άρθρο μας, ότι  «ένα γνωστό όνομα  ακούγεται  τις τελευταίες ώρες  για την θέση του επικεφαλής του ψηφοδελτίου της Φωκίδας του Πάνου Καμμένου. Μόνο που αυτό το πρόσωπο ενδέχεται – αν αληθεύει – να προκαλέσει παράξενους συνειρμούς και αντιδράσεις μέσα στους κόλπους των «Ανεξάρτητων Ελλήνων».
Τουλάχιστον τοπικά…».

Διαπιστώνουμε  λοιπόν ότι  έχει δημιουργηθεί σάλος με το ψηφοδέλτιο στην περιοχή.
 Οι πιο φανατικοί υποστηρικτές του κ. Καμμένου  μάλλον μετατρέπονται σε έκπληκτους κατήγορους.
Μιλούν  για παγίδευση  και για τοποθετήσεις  εκτός διαδικασίας, για πρόσωπο που συμμετέχει   χωρίς να έχει μπει σε διαβούλευση, και   οι διαδικτυακοί σχολιασμοί είναι ενδεικτικοί του κλίματος  και των συνειρμών που προκύπτουν από την συγκεκριμένη υποψηφιότητα.
  Οι πληροφορίες διαδέχονται η μία  την άλλη  και το κλίμα βαραίνει παράξενα, καθώς τα γκρίζα σύννεφα  πυκνώνουν πάνω από τα κοκκινωπά  νερά της θάλασσας… «τα λόγια της πλώρης»  ή «τα μονοπάτια της πλώρης» έγραφε ο συγγραφέας;;…

4 σχόλια:

  1. Καλύτερα να επιμένεις με αξιοπρέπεια όπως ο κ. Φλώρος παρά με δεκανίκια, κουμπάρους και λοιπούς που έχουν το κληρονομικό χάρισμα της ηγεσίας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΠΑΤΣεξάρτητοι Έλληνες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τους έχουμε καταλάβει όλους αυτούς τους κουστουμάκηδες και αλαζόνες που διψάνε για εξουσία. Συμφωνώ για τον κ. Φλώρο, τον έχω γνωρίσει και είναι πολύ απλός και ανθρώπινος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έπεσαν τα προσωπεία του παλαιοκομματισμού στους "Ανεξάρτητους" και βγήκε το αληθινό πρόσωπο με το τσαλάκωμα της περιβόητης "διαβούλευσης" για τους υποψήφιους στη Φωκίδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή