Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Σταθερή η στήριξη Κωστοπαναγιώτου



                             
    Είναι η δεύτερη φορά που ο Ηλίας Κωστοπαναγιώτου προχωρά σε δημόσια στήριξη του κομματικού φορέα του ΣΥΡΙΖΑ στην Φωκίδα,   παραμονές  βουλευτικών εκλογών.

Την προηγούμενη φορά οργίαζαν οι φήμες που ήθελαν τον γνωστό  γιατρό να έχει αποδεχθεί προτάσεις  από άλλα κόμματα μεγαλύτερα και  μικρότερα του τότε ΣΥΝ  και είχε κάνει μεγάλη αίσθηση η δημόσια υποστήριξή του και η πίστη του στον συγκεκριμένο πολιτικό φορέα.

 Ο κ. Κωστοπαναγιώτου ήταν στο παρελθόν υποψήφιος βουλευτής στην Φωκίδα και είχε συγκεντρώσει τα υψηλότερα ποσοστά του κόμματος.
 Ακολουθώντας την  ίδια πορεία, προχώρησε και τώρα  στην παρακάτω δήλωση στήριξης:

Είναι γνωστό σε όλους ότι παρακολουθώ στενά τις εξελίξεις στο νομό μας, αφού  κατάγομαι από το Λιδωρίκι και τους Αγ.Πάντες, και στο λίγο ελεύθερο χρόνο μου  επιδιώκω να βρίσκομαι στη Φωκίδα.                                                                                                                             
Για τις βουλευτικές εκλογές του Μάη 2012 δέχτηκα πρόταση από τη Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ να είμαι και πάλι υποψήφιος βουλευτής στη Φωκίδα, η οποία με τιμά, αλλά οι πολλές υποχρεώσεις   δεν  μου επιτρέπουν  να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιο

 Παρά τις δυσκολίες, γνωρίζοντας ότι  υποψήφιοι είναι τρεις εξαίρετοι σύντροφοι που μένουν μόνιμα και δραστηριοποιούνται στη Φωκίδα, στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις την προσπάθειά τους και καλώ όλους τους πατριώτες, δημοκράτες και  αριστερούς, άντρες και γυναίκες, να  υπερψηφίσουν το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ.                                                                                         

Στη σημερινή δύσκολη συγκυρία για την πατρίδα  και  το νομό μας, όπου όλα γκρεμίζονται γυρίζοντας πίσω, από πλευράς εργασιακών δικαιωμάτων, κοινωνικού κράτους κι επιπέδου διαβίωσης των πολιτών, στη δεκαετία του 1950 σας καλώ να δώσουμε όλοι μαζί τη μάχη για την ανατροπή των μνημονίων και των αντιλαϊκών μέτρων με την εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης της Αριστεράς και είμαι βέβαιος ότι ο ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ  μετεκλογικά θα είναι ισχυρός και στη Βουλή και προπάντων μπροστάρης στους αγώνες.   
                                  
 Με πατριωτικούς χαιρετισμούς                                                                                                                  
Ηλίας Κωστοπαναγιώτου                        
 ΓιατρόςΧειρουργός                                                                                                                                              Τ. Δντής Α΄ Χειρουργικής Κλινικής  
Γ.Ν.Αθήνας « Γ.ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ»

Από τη Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ ΦΩΚΙΔΑΣ ανακοινώνεται ότι στα πλαίσια της στήριξης αυτής θα συμμετέχει στη σημερινή κεντρική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Ιτέα και το Σάββατο 28/4 θα περιοδεύσει μαζί με τους υποψήφιους βουλευτές στο Λιδωρίκι και τα γύρω χωριά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου